Ruim 3 miljoen illegale downloads van Sims 3

Sims 3 is net alleen een hit wat de verkoop betreft maar ook als illegale download. Althans dat zegt Torrentfreak die een lijst online heeft gezet van de games die het meest (illegaal) gedownload zijn en Sims 3 staat op nummer 2 met 3.200.000 downloads.

| Most Pirated Games of 2009 |

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

6 reacties

 1. Als je een beetje goed kijkt zie je dat de sims 3 maar weinig is gedownload vergeleken met Call of Duty.

  Sims 3 is namelijk 3,2 miljoen keer gedownload in 7 maanden. Call of Duty is 4,1 miljoen keer gedownload in 2 maanden.

  Dat is dus een behoorlijk groot verschil.

 2. wij zijn daar ook 1 van (me broer, ik speelde met die download) :oops:, maar nu speel ik legaal ik ga het tegewoordig kopen(ik koop alleen uitbreidingen, accesoirespakketen vind ik onzin)

 3. Ik heb sims 2 & EP & SP ’s gedownload,ik heb sims 3 ook gedownload,maar die deed het op eens niet meer,dus ben ik naar de winkel gegaan,en WA heb ik ook gekocht.. Maar sims 3 geeft ook aan als je een illegale versie hebt,sims 2 doet dat niet. Maar de illegale sims 3 houd er opeens mee op,dus ja,mensen moeten weer naar de winkel.

 4. haha, als je sims 3 niet zonder cd kan draaien doe je toch iets fout,

  heb alles legaal liggen, maar mn cd lade van mn laptop is kapot, heb dus geen zin om mn laptop daarvoor te moeten missen,
  heb het via een omweg toch op mn pc gekregen inlcusief wat uitbreidingspakketten, werkt gewoon prima?

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *