De Sims 3 Machinima: Emperor of Evil (Egypte)

We hebben al eerder aandacht besteed aan de Emperor of Evil De Sims 3 Machinima serie maar de laatste tijd was ik dat eerlijk gezegd helemaal vergeten: zie ook deze berichten op onze site of het YouTube kanaal van SS Music Production.

Deze muziek Machinima is wel weer erg mooi vandaar dat ik hem weer meld.

Wil je meer machinima’s kijken? Gebruik dan onze Machinima Tag.

3 reacties

    1. Eerlijk gezegd geen idee: zal wel een download zijn van een fansite? Denk zwaarden want het is een soort vampier serie die Emporer of Evil serie. Eerlijk gezegd ben ik opgehouden met melden omdat ik die stemmen die ze gebruiken zo irritant vond. Gelukkig wordt er in deze aflevering niks gezegd 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *