Je kunt gewoon niet zonder!

Sims 3 wint PETA’s Proggy Award

De Amerikaanse PETA (People for the Ethical Treatment of Animals / Dierenrechten groep) heeft Sims 3 een Proggy award gegeven voor het feit dat je Sims in de game vegetarier kunnen zijn. En omdat, maar dit klopt volgens mij niet, je als vegetarische Sim langer leven en minder snel oud worden dan Sims die wel vlees eten.

PETA also — perhaps more controversially — claims: “Rumor has it that game testers have reported that vegetarian Sims live longer and age more slowly than meat-eating Sims. Of course, that would jibe with studies showing that real-life vegans and vegetarians are less prone to obesity, heart disease, diabetes, and other life-threatening conditions.”

| The Sims 3 Gets PETA Vegetarian-Friendly Award |

5 gedachtes over “Sims 3 wint PETA’s Proggy Award”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *