Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Hippe Simmers

Een paar dagen geleden stond op de Amerikaanse Sims 3 site een bericht over Sims 3 Tshirts die Simfans in Amerika kunnen kopen. Jammergenoeg zijn deze tshirts niet in Europa te koop alleen bij de Amerikaanse Hottopic vandaar dat ik er geen aandacht aan besteed heb.

Op deze pagina van de officiële Sims 3 Facebook staan nu wat foto’s van deze hippe Simmers met hun Sims 3 tshirts.

2 gedachtes over “Hippe Simmers”

  1. hiki

    Ol wil er eentje met Hooba noobie erop. ROFL maar bij veel winkels kun je tegenwoordig je eigen tshirts laten maken. Je hebt alleen een goede foto of grafische bestandje nodig wat ze kunnen printen.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>