EA Survey: EA beloont je voor je mening!

Er is een kans dat je deze Email binnen hebt gekregen van EA Nederland dus check even je Inbox. De test is echter persoons – gebonden en kan niet door anderen ingevuld worden vandaar dat ik de link naar de test maar even heb weggehaald.

EA is in samenwerking met TNS Nipo bezig met een onderzoek onder gamers en wil jou vragen om daar aan mee te werken.

Wanneer je de volledige vragenlijst invult maak je kans op een EA-game naar keuze!

Tevens worden je antwoorden gebruikt voor het verbeteren van onze games. Altijd al je zegje over onze games willen doen? Dan is dit is je kans!

Het beantwoorden van de vragenlijst neemt ongeveer 15 tot 20 minuten in beslag.

Alvast dank voor je deelname en uiteraard nog een gezond en gamend 2010 gewenst!

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws Getagged

16 reacties

  1. Per Email krijg je die binnen, denk als je ook een abonnement hebt op andere Sims 3 Nieuws brieven? Ik heb Esmee Denthers gekozen.

 1. Ik heb het nog niet gecheckt, maar ik hoef geen bekende Nederlanders in mijn spel. Ik speel nu eenmaal het liefst met eigen Sims. En als ik de namen zo lees zijn het ook nog eens mensen met wie ik in het echt ook al niet zo veel heb. Maar ik gun natuurlij iedereen zijn favoriet in het spel en dan is het juist wel fijn dat EA de meningen peilt.

  1. Wel toch als die BNers nieuwe kapsels en kleren meebrengen? Zo een leuk ‘gerard joling’ pakkie met glitters en veren willen mijn Sims wel ROFL

 2. Hmm, Bekende mensen? Supersterren? Dat zegt al weer genoeg volgens mij :D,

  En over dat verbeteren van de games xD nou volgens mij hebben ze geen onderzoek nodig, als ze een beetje googelen komen ze op genoeg sites uit waar ze al in de beschrijving van de sites kunnen lezen hoe ze hun games beter kunnen maken. Want dat is moeilijk..

 3. pff moest wel minstens 4x dezelfde vragen beantwoorden omdat ik ook puzzelgames speel, had weinig vragen over de sims zelf meer over gameportals en hoe je betalen wilt.

 4. Helaas hebben we in de doelgroep waarin u valt al genoeg geslaagde gesprekken gerealiseerd.

  Hartelijk dank voor uw medewerking.

  nou ja zeg … gaat mijn kans op een game 🙁

  1. Mooi ik denk dat net als met de nieuws brieven de boel niet in 1 keer door EA wordt verstuurd! Vul in ieder geval in dat je meer hebt dan alleen een PC en Spore en Sims speelt want anders kun je niet verder mee doen. Daar hebben ze al genoeg reacties op gekregen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *