Sims 3 Dev team blijft werken aan problemen en patch

Het is alweer ruim 5 weken geleden dat de laatste patch voor Sims 3 online is gekomen en veel Simmers blijven problemen hebben met de game.

Het is misschien een schrale troost maar het Developers Team blijft alle meldingen over bugs & errors volgen (op de officiële forums en elders) en blijft dus ook werken aan een nieuwe patch al is het totaal onduidelijk wanneer die online komt.

We houden jullie uiteraard op de hoogte!

Hey, guys.

A small update – the dev team has been informed of the issues you’ve posted, and they are currently being investigated. As soon as I have more information, I’ll let you know. In the meantime, please keep posting if you’re running into issues, and give as much detail as possible.

Thanks, SimGuru Big Guy-

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *