Eerste berichten over problemen met Sims 3 Luxe

Op het Amerikaanse Sims 3 forum staan de eerste berichten van Simsfans die Sims 3 Luxe al hebben en die wat problemen hebben met de installatie of de registratie van het spel.

Het gaat hierbij om zowel digitale versies, schijnbaar is op de Amerikaanse EA Store Sims 3 Luxe al als digitale versie te downloaden, als Sims 3 Luxe die in de winkel gekocht is.

Bij het installeren geeft de Installer aan dat het spel niet uptodate is en lukt installeren of spelen verder niet: een foutmelding die we ook al eerder hebben gezien hebben en / of bij registratie van het spel worden serienummers niet geaccepteerd.

Hopelijk zijn dit incidenten (mensen met negatieve ervaringen reageren nu eenmaal meer dan mensen met positieve ervaringen) en hebben de meeste Simmers straks geen problemen met Sims 3 Luxe. Vooral omdat deze problemen er bij sommige spelers misschien al eerder waren en niet perse veroorzaakt worden door Sims 3 Luxe.

We houden jullie uiteraard op de hoogte.

9 reacties

  1. Nou ze hebben het goed volgehouden, drie dagen na de eerste melding dat iemand Sims 3 Luxe had komen de foutmeldingen pas. Ze maken vooruitgang!

  2. Vooralsnog ga ik er vanuit dat het incidenten zijn: het kan ook zo zijn dat de registratie even is ‘uitgezet’ omdat ze eerst de bug willen oplossen dat je 1000 Simpoints krijgt.

  3. @ Spiderlady: ja ik koop hem wel maar wacht ook nog even tot er wat meer zekerheid is. Ik hoop alleen dat dat me lukt: ik kan niet goed tegen een game in het plastic dat bij mijn comp ligt, smekend om geinstalleerd te worden 🙂

  4. Dat niet up to date zijn kan natuurlijk alles te maken hebben met het niet geïnstalleerd hebben van de patch 1.8/2.3. Die zou bij het spel zitten, maar als die nog niet gedraaid is, kan het zijn dat je die melding krijgt. En ik ben een beetje bang, dat door de ervaringen met WA iedereen nu direct en als eerste op zoek gaat naar bugs, bijna dwangmatig. Laten we niet, zoals de Belgen dat zo mooi zeggen, gaan paniekeren.

  5. De reden ervoor kan inderdaad van alles zijn: zo weten we ook niet of er deze dagen misschien nog wel een patch komt (al zijn ze daar dan nogal laat mee).

    Ik wil ook geen paniek zaaien of stemming maken maar gezien de ervaringen van de laatste tijd is iedereen wel een stuk voorzichtiger geworden. Ik heb het bericht dan ook iets aangepast.

  6. Zie je aanpassing Hiki 🙂 En ik wil het niet afdoen als iets simpels, maar het zijn officiële EA-accessoires. Hoeveel bugs kunnen er in accessoires van EA zelf zitten (en dan tel ik even de custom content en mods van anderen niet mee). De problemen die er met EA spullen waren zaten niet in de spullen zelf voorzover ik het nu weet. En dan kun je je zelfs afvragen of het nieuwe bugs zijn, of dat het gewoon het nog bestaan van oude bugs is.

  7. Denk dat alle bugs hier beschreven veroorzaakt worden door de EA Downloader die niet goed werkt en daardoor de installeer of verbinding maken ook niet. Dus inderdaad misschien oude bugs maar die zijn door EA nog niet opgelost. Ik heb die bugs en problemen met de EA Downloader namelijk zelf ook, vanochtend nog met die 2 schilderijen van de EA Store.

  8. Nogmaals, na alle ervaringen die niet al te best zijn is het wat mij betreft helaas nu de houding eerst afwachten, dan pas kopen en installeren.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *