Gratis schilderijen set op Sims 3 Store

De Sims bestaat 10 jaar en de komende tijd komen er een aantal (gratis) downloads online voor Sims 3 om dit te vieren. De eerste staat nu online:

De Sims bestaat 10 jaar en dat moet gevierd worden!

We zijn aan het aftellen naar onze 10e verjaardag! Om alvast in de stemming te komen, hebben we de komende dagen een aantal speciale aanbiedingen en gratis spullen voor je. Neem elke dag een kijkje om te zien welke verrassingen we voor je in petto hebben!

De Sims Verjaardag – Terug in de tijd met De Sims

Is er ooit een Sim geweest die de charmes van Cora kon weerstaan? Was de Tragische Clown een held die verkeerd begrepen werd?

De knapste koppen ter wereld hebben zich over deze vraagstukken gebogen. Ga jij ook deelnemen aan het debat?

Verder kunnen we nog verwachten: ‘Dat er maar altijd Sims mogen zijn!‘ en ‘De Sims slaan terug‘: zie ook dit bericht op onze site.

9 reacties

  1. Eerste set die ik download met de nieuwe EA Download manager: meteen foutmelding: ‘kan geen verbinding maken met EA Download Manager’! 2e poging lukte gelukkig wel.

  2. Briljant! Die lijst van cora’s schilderij is prachtig klassiek alleen het schilderij is wat te modern xD Hopelijk gebruiken ze die lijst ook nog voor andere schilderijen want ik vind hem mooi

  3. Ingame screen maken? 😉 En als die lijst mooi is kunnen Kyta en Zemm hem misschien wel klonen voor onze eigen schilderijen downloads! 😉

  4. Waauw ja xD Zouden andere schilderijen ook zo lijken op echt bestaande?

    En dat over die lijst zou echt top zijn. Ooh ik hoop dat er nog een keer zo’n losse lijst komt zoals ik die voor Sims 2 had gevonden. Die kon je dan over je eigen gemaakte schilderijen plaatsen, dan waren het echt van die kitscherige schilderijen 😀

    Maar eerst moet alles maar eens tot rust gebracht worden zodat ik weer durf te downloaden, afgezien van de officiële downloads.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *