Binnenkort veel nieuwe sets op de Sims 3 Store

Het lijkt erop dat de Sims 3 Store snel weer nieuwe sets online gaat zetten. Het gaan om een De Sims verjaardag set, een jaren vijftig set en een BahHaus set. Het is onduidelijk of er ook gratis spullen bijzitten en of het om kleding, spullen voor het huis of bouwspullen gaat.

Nieuwe sets komen altijd de eerste week van de maand online maar omdat Sims 3 Luxe in de eerste week van Februari te koop is denk ik dat de nieuwe sets al eerder online worden gezet.

De nieuwe sets:

De Sims Verjaardag:
– Dat er maar altijd Sims mogen zijn!
– De Sims slaan terug
– Terug in de tijd met De Sims

Ik LOVE de jaren vijftig:
– Ik LOVE de jaren vijftig
– De Rebel
– Ik LOVE de jaren vijftig

BahHaus:
– BahHaus

Zodra de sets echt online staan melden we dit uiteraard meteen.

25 reacties

 1. Mijn gok: 50er jaren is kleding, bauhaus zijn meubels, en die Sims spullen gratis. EA wil hun trouwe Sims fans natuurlijk wel mee laten vieren voor niks! … hoop ik 😉

 2. De Sims verjaardag, nu kunne mijn sims eindelijk hun eigen verjaardag vieren, en ze kunnen ook mijn verjaardag van morgen vieren(maar wel ietsje te laat)

 3. @Erik als het verjaardagsspulletjes zijn. Het kunnen natuurlijk ook spullen zijn vanwege de verjaardag van de Sims. Kijk maar naar de namen. Vooral terug in de tijd vind ik spannend. Toppers uit 1 en 2? Wie weet, om die discussie nog maar eens aan te slingeren …. de piano 🙂

 4. O, ik kan niet wachten! Ik kan ineens weer spulletjes downloaden (denk door Firefox), dus kom maar op! 😉 Heb vanmorgen net alle andere spulletjes weer gedownload, incl. Riverview en m’n eigen simmies, ben zo blij als een kind whiiee!
  Zou het idd ook geweldig vinden als de piano weer terugkomt en de viool en het biljart enz…

 5. @Hiki
  Abracadabra, was tof! Er zitten volgens mij zelfs muziekjes van abracadabra in Frankrijk als ik het goed beluister.

 6. Ja was erg leuk: 1 van de allerleukste uitbreidingen voor Sims 1 en 2 en 3. Zat er ook die clowns auto niet in? Leuk voor Carnaval in Sims 3 ROFL

 7. hmmm…dat kan ik me niet meer herinneren. wel dat er zo’n speciale wereld was ,waar je dan ook kon gaan wonen. Je kon zelfs een achtbaantje in mekaar knutselen, en sims in kikkers veranderen hehehe
  en de muziek leek toch verdacht veel op de nu gebruikte muziek in La France ;-p

 8. ja ik had hetzelfde gevoel toen als nu met naar tombes gaan: je kwam in een heel andere wereld terecht 😀 Muziek weet ik niet meer zo: alleen van opstart muziekje.

 9. heb ik ook, echt heel mooi gedaan. Heb al meerdere keren een mummie verslagen, nouja, m’n sim dan 😉 maar goed hij is dan ook grootmeester in Sim Fu, zou het raar vinden als hij zou verliezen.

 10. hehehe…denk het niet, heb zelf windows 7 kan het dus wel helemaal schudden hahaha!! maar goed, we hebben in ieder geval de muziek ;-), een schrale troost.

 11. ik heb nog een comp met XP kan die daar op? Alhoewel: al druk zat, soms ook zin om Sims 2 te spelen en zo blijf je aan de gang! hihi

 12. Ben nu toch al wel weer erg verslaafd aan sims 3. Vraag me af of ze al afkickklinieken speciaal voor simfreaks hebben lol! Vertel meestal maar niet aan mensen hoelang ik met dit spel bezig ben….maar ga nu maar eerst weer eens wat in m’n huishouden doen ahum….

 13. hier ook huishouden van jan steen soms lol ach: als je maar lol hebt en de etensresten niet uit zichzelf gaan rondkruipen valt het mee ROFL

 14. hahaha!! komt me bekend voor…maar ga nu toch echt even wat brieven posten en de was enz, kom vanavond nog wel weer even buurten.

 15. @Sjoerd, geen idee, maar het was ook maar hersenspinsel van zowel Hiki als van mij ;-), heimwee naar sims 1 tsss…en zodra we het zien, springen we direct weer achter de computer om sims 3 weer te gaan spelen, dan is sims 1 ineens zo ouderwets! hehehe

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *