Je kunt gewoon niet zonder!

Binnenkort veel nieuwe sets op de Sims 3 Store

Het lijkt erop dat de Sims 3 Store snel weer nieuwe sets online gaat zetten. Het gaan om een De Sims verjaardag set, een jaren vijftig set en een BahHaus set. Het is onduidelijk of er ook gratis spullen bijzitten en of het om kleding, spullen voor het huis of bouwspullen gaat.

Nieuwe sets komen altijd de eerste week van de maand online maar omdat Sims 3 Luxe in de eerste week van Februari te koop is denk ik dat de nieuwe sets al eerder online worden gezet.

De nieuwe sets:

De Sims Verjaardag:
– Dat er maar altijd Sims mogen zijn!
– De Sims slaan terug
– Terug in de tijd met De Sims

Ik LOVE de jaren vijftig:
– Ik LOVE de jaren vijftig
– De Rebel
– Ik LOVE de jaren vijftig

BahHaus:
– BahHaus

Zodra de sets echt online staan melden we dit uiteraard meteen.

25 gedachtes over “Binnenkort veel nieuwe sets op de Sims 3 Store”

 1. wimhuiskamp

  @Erik als het verjaardagsspulletjes zijn. Het kunnen natuurlijk ook spullen zijn vanwege de verjaardag van de Sims. Kijk maar naar de namen. Vooral terug in de tijd vind ik spannend. Toppers uit 1 en 2? Wie weet, om die discussie nog maar eens aan te slingeren …. de piano 🙂

 2. Spiderlady13

  O, ik kan niet wachten! Ik kan ineens weer spulletjes downloaden (denk door Firefox), dus kom maar op! 😉 Heb vanmorgen net alle andere spulletjes weer gedownload, incl. Riverview en m’n eigen simmies, ben zo blij als een kind whiiee!
  Zou het idd ook geweldig vinden als de piano weer terugkomt en de viool en het biljart enz…

 3. Spiderlady13

  hmmm…dat kan ik me niet meer herinneren. wel dat er zo’n speciale wereld was ,waar je dan ook kon gaan wonen. Je kon zelfs een achtbaantje in mekaar knutselen, en sims in kikkers veranderen hehehe
  en de muziek leek toch verdacht veel op de nu gebruikte muziek in La France ;-p

 4. Spiderlady13

  heb ik ook, echt heel mooi gedaan. Heb al meerdere keren een mummie verslagen, nouja, m’n sim dan 😉 maar goed hij is dan ook grootmeester in Sim Fu, zou het raar vinden als hij zou verliezen.

 5. Spiderlady13

  Ben nu toch al wel weer erg verslaafd aan sims 3. Vraag me af of ze al afkickklinieken speciaal voor simfreaks hebben lol! Vertel meestal maar niet aan mensen hoelang ik met dit spel bezig ben….maar ga nu maar eerst weer eens wat in m’n huishouden doen ahum….

 6. Spiderlady13

  @Sjoerd, geen idee, maar het was ook maar hersenspinsel van zowel Hiki als van mij ;-), heimwee naar sims 1 tsss…en zodra we het zien, springen we direct weer achter de computer om sims 3 weer te gaan spelen, dan is sims 1 ineens zo ouderwets! hehehe

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>