Simlicious heeft Nederlandse versie Sims 3 Luxe

Rens van Simlicious heeft als eerste Nederlandse Sims fansite Sim 3 Luxe op de kop weten te tikken. Later zal hij meer wat screens online zetten, wie weet wel een leuke video?

| Simlicious: hij is binnen |

Waar heeft hij hem vandaan? hoor ik jullie denken …:

Bij de Art Of Music (onbekende winkel hier in Gemert) het was tevens ook de laatste die ze hadden.

Ik zou kijken bij een Bart Smit of een Free Record shop (of andere kleine winkels of winkels niet gericht op games (denk aan dixons)) Daar verkopen ze hem vaak zo snel als hij binnen is. Intertoys kun je ook nog proberen maar zij houden zich vaak aan de officiële release datum.

5 reacties

  1. Nou lekker dan, ik kreeg een chagerijnig verkoopster te spreken bij free record shop die t belangrijker vond om haar peukie midden in de deur opening te roken(bang dat ze smolt in de regen 🙂 ) dan om mij vriendelijk te word te staan. Ik zag m al liggen achter de toonbank en vroeg of ze er 1 wilde wegleggen voor me voor donderdag, nou mooi niet dus. Dus ik mag donderdag ochtend voor de winkel gaan liggen om om half 10 1 van de 5 (ze hebben er dus maar 5 voor de losse verkoop) cd’s te kunnen bemachtigen. Heb nog dixons geprobeerd maar die verkoopt m pas op vrijdag. Pfff wat je al niet probeert voor de sims 🙂
    Ga echt niet voor de winkel liggen natuurlijk maar als t lukt ben ik er om half 10 en owee als ze m dan al niet heeft. 🙁

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *