Sims 3 Luxe verkoop in Nederland begonnen?!

Zoals bij elke release van een nieuwe Sims 3 game zijn er winkels die al vroeg starten met de verkoop: dit keer zijn dat vestigingen van Bart Smit, Free Record Shop, Mediamarkt, E-Plaza en Game Mania.
Als je hem op de kop heb weten te tikken meldt dan even bij welke winkel en in welke stad je het eerste accessoire pakket hebt gekocht dan weten onze bezoekers ook waar ze naar toe moeten als ze Sims 3 Luxe perse snel willen hebben.

Zelf raad ik aan eerst even te bellen naar winkels om te vragen of ze hem verkopen: een rit door de regen voor niks is ook maar niks! En zeker niet alle winkels zullen Sims 3 Luxe nu al verkopen.

Succes allemaal en als je hem hebt: veel plezier!

| Het grote ‘Ja ik heb hem’ topic |

| ALLES WAT JE WIL WETEN OVER SIMS 3 LUXE |

50 reacties

 1. Ik heb hem net gekocht bij de Free Record Shop!!! (in Apeldoorn)
  Jippie! Nu nog even wachten tot 17:00 dan snel naar huis en installeren maar!!!!!

 2. O moet je wachten: ik ga niet op pad hoor; net boodschappen gedaan en zeiknat geregend en ga er niet weer uit 😛 ik wacht wel tot donderdag 😉

 3. Oja, ik heb mijn ook nog 2000 simpoints gekregen bij het verzilveren van iets (sorry ben door alle opwinding vergeten wat er stond), waarschijnlijk 1000 voor WA en 1000 voor Luxe!!! Nu kan ik extra veel shoppen!!!!

 4. Ik heb hem net zien liggen bij Bart Smit in Den Bosch.Maar ik heb hem laten liggen want ik krijg korting bij Dynabyte Helaas hadden ze hem daar nog niet 🙁

 5. O bloos werd je niet gek?

  @ evelien: ja die bug van 1000 Simpoints hebben ze nog niet opgelost: groot voordeel van snel kopen voor EA die bug repareerd 😉

 6. Gek ben ik al jaren en word ik nog gekker dan mag ik hem niet meer kopen want dan komt er vast zo’n busje 😉
  Maar ik kon hem goed laten liggen dit keer.Spulletjes wil ik wel graag hebben natuurlijk maar vind ik niet zo erg om die een dag langer te moeten missen.Toen Sims3 en WA uit was ben ik gelijk Bart Smit in gedoken en liet de korting voor wat hij was.

 7. grrrrrrrrrrrrr in beverwijk zijn ze te bang voor die boete die ze kunnen krijgen. Free record shop had er 5 voor losse verkoop liggen maar ik zal toch echt als eerste voor de deur moeten staan donderdag om er 1 te bemachtigen.En dixons verkoopt m vrijdag pas. 🙁

 8. Ik heb hem ook gekocht:

  Free Record Shop in Roosendaal. Er stond een rek met erg veel exemplaren.(en je krijgt er nog een gratis valentijns CD bij als je 20 euro of meer besteedt)

 9. Voor de mensen uit overijssel. in almelo is hij te koop bij de bartsmit! ik wist dat natuurlijk als diehardfan en ben natuurlijk gelijk langs gegaan. Om eerlijk te zijn valt het me een beetje tegen. maar ik heb het ook nog geen 30 minuten gespeeld inverband met mijn verjaardag morgen want dan kan ik niet leren. dus. Maar aan de ene kant, de sims moeten ook mee met de moderne tijd en dan is dit de perfecte oplossing (trouwens ik heb nog nergens geen last van gehad).

 10. Elke keer lees ik dat een spel eerder dan de releasedatum.. Had WA gepreorderd dus met luxe wou ik toch maar heb spel kopen maar nu heb ik m weer gerpeorderd. Handig ben ik eh .. 😛

 11. Hi allemaal,

  Ik zie een nieuwe patch (1.9/2.4) op de officiele website staan. Is er iemand die ‘em al heeft gedownload/getest? Vind het wel goed dat er een duidelijke uitleg staat over ‘hoe te installeren’!

 12. Ik ook niet en ik was het ook nog niet van plan tot iemand anders het gedaan. heb er namelijk een heel bijzonder huis opstaan. die wil ik echt niet kwijt. Maar ik wil hem ook nog niet op de site zetten (gaat niet over bouwwedstrijd)
  .

 13. Na de installatie ben ik echter al mijn gedownloade content kwijt in het spel. Bv riverview ed. Dit probleem deed zich ook al voor bij de laatste sims 3 update.

  Pas dus op als je dit spel installeerd. Maak eerst een goede backup van je games.

  Zijn er mensen met hetzelfde probleem en heeft iemand een oplossing? Bvd.

 14. Op Twitter lees ik net dat Simparool het spel bij de Mediamarkt heeft gekocht in Amsterdam: daar is de verkoop dus ook begonnen.

  @ Harry: voor je een uitbreiding, pakket of patch installeert moet je altijd een back up maken. Spullen van de Store kun je zo weer ophalen op de Store als je bij je account kijkt: aankopen tot nu toe. Riverview staat daar dan ook bij trouwens.

 15. Die patch gisteren gedownload en geïnstalleerd.
  Geen enkel probleem ontdekt.
  Ook alle content is er nog.
  Misschien scheelt het dat ik geen mods of hacks gebruik. 😀

 16. @Harry Ik weet niet of het werkt voor jou, maar je zou kunnen proberen je resource.cfg naar de map van Sims 3 luxe accessoires (op C: in Program Files/Electronic Arts) te verplaatsen en daar ook de mods/packages map neer te zetten (als je dat nog niet gedaan hebt). Ik heb dat gedaan en ik mis dus niets: geen store-items en geen CC. (Gekocht bij E-Plaza Goes BTW).

 17. Ik kan hem natuurlijk nu kopen in een winkel maar bestel altijd bij bol.com en ik heb een erg krappe maand en kan effe niet 2 keer 20 euro missen 😉 Net ook naar de dierenarts geweest en 150 euro kwijt en no mather what: hond gaat voor 😛

 18. ohhh, das zo balen! Ik heb nu erg kleine oogjes, ging vannacht pas om 2:00 naar bed, het is echt verslavend om een compleet huis met alle nieuwe spullen in te richten. gelukkig zijn alle bugs eruit. Moet alleen nog creat a world installeren, maar daar twijfel ik nog over.

  1. Ik heb geen problemen met create a world en WA maar heb create ook nog niet echt veel gespeeld: dus echt advies kan ik je niet geven. Maar ik lees geen echte problemen in ons Creëer een Wereld forum dus …

 19. Ja maar dat zegt niks dat beta: het is gewoon de versie die het Sims 3 team ook gebruikt (misschien wat uitgekleed). Lees anders wat in ons forum of vraag het daar. Vast wel iemand die antwoord: iemand die CEW ook echt gebruikt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *