De Sims 10 jaar: Special op 9lives – deel 1

De Belgische games site 9lives is begonnen met een serie artikelen over de Sims die deze week 10 jaar bestaat.

Op zondag 31 januari 2010 was het welgeteld tien jaar geleden dat de eerste Sim werd geboren. Om deze heuglijke gebeurtenis te vieren, zijn we bij 9lives in de gamearchieven gedoken met als resultaat een heerlijke special volledig gewijd aan het tienjarig bestaan van de populaire The Sims-franchise.

Deel 1 staat online en je krijgt echt zin om Sims 1 weer eens te gaan spelen!

| The Sims: de geschiedenis – deel 1 |

7 reacties

  1. Is dat niet decoratief: zit vast aan de deur? Moet eerlijk bekennen dat ik het niet meer weet: erg lang niet gespeeld. fundamenten waren er in ieder geval niet! Dus ook geen fundamenten trappetje.

  2. Dat vond ik altijd zo jammer aan de sims1; me huizen werden nooit zoals in ’t voorstukje door die daken die altijd ’t zelfde waren 😛 maar ’t kriebelt wel weer om ’t er op te zetten! zal de sims1 werken op vista? lekker even abracadabra en superstar spelen 😀

    1. Op Vista niet: op XP weet ik niet eigenlijk. Wel jammer dat ik het nergens meer op een comp heb staan anders had ik wel eens Sims 1 opgestart; om nu eerst alles te gaan installeren heb ik ook weinig zin in 😛

  3. Hij werkt inderdaad gewoon op XP 😀 we hebben hier nog een computer staan met XP en me simmetjes leven weer 🙂 Echt verslavend weer..

  4. Bij mij werkt Sims 1 wel op Vista hoor ;). Alleen lukt het me niet om Beestenboel er bij te installeren. Dan komt er allemaal raar gedoe ofzo.. en is opeens mijn hele spel weg. Maar dat had ik ook op mijn vorige computer.
    Sims 1 vind ik nog steeds een geniaal spel (ookal heb ik het al heel lang niet meer gespeeld) het is zo grappig om te zien hoe ontzettend veel verschil er zit tussen Sims 1 en Sims 3 XD. bij sims 1 kon je nieteens shirt en broek apart van elkaar aanpassen en bij Sims 3 kun je (bijna) ALLES aanpassen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *