[GERUCHT] Grote Sims 3 Patch komt eraan??

De patch die gisteren online is gekomen (1.9/2.4) is eigenlijk een kleine noodpatch die niet echt bugs in het spel oplost maar een opmaat is voor Sims 3 Luxe vooral als je digitale versies op je computer hebt staan.

Op het Amerikaanse Sims 3 forum gaat nu het gerucht dat iemand van EA verteld heeft dat er een grote patch aankomt die wel de bugs oplost die veel Simmers toch nog hebben. Een datum wordt niet gegeven: ook niet of dat binnen een paar dagen of een paar weken is.

Verder zijn er wat meer meldingen over bugs bij Sims 3 Luxe: vooral de laadtijd (dit is een terugkerende klacht) en objecten uit Sims 3 Luxe waarmee geen enkele interacties mogelijk is zijn de belangrijkste klachten.

Voorzover ik gelezen heb, op onze site en andere Sim forums, valt het allemaal reuze mee en hebben veel Simmers helemaal geen problemen met het installeren van Sims 3 Luxe of de nieuwe patch. Het enige echte probleem is vaak de EA Download Manager maar dat is een probleem dat er al is sinds Sims 3 Wereldavonturen.

In ieder geval heeft een SimGuru op het Amerikaanse Sims 3 forum weer gezegd dat men op de hoogte is van de problemen met de 1.9/2.4 patch en dat men de forums in de gaten houdt.

Zodra er meer nieuws over een nieuwe, grote patch is meldden we dit uiteraard meteen.

21 reacties

 1. Laat EA er eerst maar eens voor zorgen dat deze patch eens geen nieuwe bugs veroorzaakt. Vele van ons wachten volgens mij wat langer dan dat ze nieuwe bugs krijgen.
  (maar ik ben trouwens nog geen nieuwe bugs tegengekomen die door Luxe zijn veroorzaakt)

 2. hmm…met deze titel klinkt het net alsof je een tornado/of iets anders onheilspellends aankondigt hehe misschien is dat ook wel zo;-)

 3. Ik ben ook nog geen nieuwe bugs tegen gekomen.Installeren ging goed.Alleen heel vreemd.Ik heb de download-manager er af gegooid want dat ding kwam aldoor in beeld als ik mijn sims opstartte.Als ik nu ga spelen komt er zelfs geen bericht dat ik hem weer opnieuw moet installeren.
  En dat bed …hij schud hij wiebelt maar er word maar niemand ziek
  Of was dat maar een verzinseltje ?

 4. hahaha!! o, sorry…was een leuk grapje…na al het ge****t van die ene patch heb ik hier toch echt een hard hoofd over in. Nogmaals sorry, maar ik geloof er echt niet in ondanks dat ik eigenlijk precies hetzelfde hoop…

 5. Hmm… Nou ik wilde één van m’n sims laten spelen met zo’n spelcomputer van de luxe spullen, maar m’n sim deed er helemaal niks mee… Ik dacht eigenlijk dat het aan de gedownloadd tv lag maar nu ik dit zo lees zit er toch misschien een bug in. Ik kon andere wel gebruiken zover ik weet.

 6. de klote site van de sims3 laat me geen verdimme acount aan maken telkens heb alles ingvult en (goed ook) maar dan doe ik het niet goed kut site dat het is!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1

 7. Wil je een beetje op je woorden letten. Zelf heb ik ook problemen met het registreren van een Digitale versie van Sims 3: Sim Creëren. En de officiële site zit vol bugs dus je bent niet de enige 😉

 8. Het is inderdaad opvallend stil over een patch: ook op het US forum reageren SimGuru’s nauwelijks meer of laten iets doorschemeren :S

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *