Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Site Nieuws

Meer S3N Teamleden in de lappenmand

Na Patricia en de dochters van Kyta is nu ook Kyta zelf behoorlijk grieperig geworden. Onze S3N’s Daily Finds waren al even uitgesteld en onze eigen downloads, die zoals elke weekend ook dit weekend weer online zouden komen, moeten dus nog maar even wachten.

We wensen Patricia en Kyta en haar dochters erg veel sterkte en natuurlijk veel beterschap!

2 gedachtes over “Meer S3N Teamleden in de lappenmand”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>