Simfans zien graag Ruben Nicolai en Koen Wauters in Sims 3

Een poos geleden heeft EA Nederland een enquete gehouden onder Sims spelers uit Nederland en België. Een van de vragen was welke bekende Nederlander of Belg wij graag in de game zouden zien. Zie ook dit EA Survey bericht op onze site.

De Telegraaf heeft vandaag een artikel online gezet over 10 jaar De Sims en waarin uit de uitslag van het onderzoek wordt geciteerd. Zo blijkt uit dat wij graag Ruben Nicolai, Koen Wauters, het Volendamse duo Nick & Simon, model Doutzen Kroes en Koningin Beatrix in de Sims willen zien:

Ter gelegenheid van het tienjarige jubileum heeft EA Benelux in samenwerking met TNS Nipo en Newzoo een onderzoek gehouden onder duizend De Sims-spelers uit de Benelux. Uit het onderzoek blijkt dat de Nederlandse spelers het liefst Ruben Nicolai in de game willen zien. Het Volendamse duo Nick & Simon, model Doutzen Kroes en Koningin Beatrix zijn ook erg geliefd. In België scoort Koen Wauters (bekend van Clouseau) het hoogst.

Verder zijn wij als Sims fans erg trouw aan ons spelletje:

Uit het onderzoek kwam verder naar voren dat Sims-spelers naast sociaal ook erg trouw zijn aan de game. Zo bestempelt 78% van de Nederlandse en Belgische spelers De Sims als hun meest favoriete game en zal meer dan de helft ook in de toekomst de game zeker blijven kopen. 45% ziet het spelen van De Sims zelfs als hun meest favoriete vrijetijdsbesteding.

| De Sims viert tiende verjaardag |

4 reacties

  1. Ik hoor ook bij de 45% 😛 (Heel af en toe neemt Simcity het over maar dat is dan meestal maar voor een korte periode :P)

    Het viel mij ook op dat er bij dat artikel een plaatje stond van een sims 3 personage met een hond erbij. Ik weet niet of het iets is maar het viel me gewoon op omdat ik nog nooit een sims 3 hond had gezien 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *