Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

De Sims: terug naar het begin

Omdat De Sims 10 jaar bestaat heeft Simsplanet2 het eerste deel van een special online gezet over de geschiedenis van De Sims.

Het idee van The Sims ontstond in 1991, toen het huis van Will Wright, de bedenker van Sims, in vlammen op ging tijdens een grote brand in Oakland, de Verenigde Staten. Will Wright moest noodgedwongen bij familie wonen en z’n leven weer opbouwen. Deze belevenissen brachten hem op het idee van het bouwen van virtuele buurten op de computer. Hieruit ontstond SimCity en later The Sims.

| The Sims 1 – Terug naar het begin special |

| The Sims 1 – Terug naar het begin plaatjes special |

2 gedachtes over “De Sims: terug naar het begin”

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>