Update voor EA Download Manager installeert niet altijd goed

Als je Sims 3 (basis spel of Wereldavonturen of Luxe) vandaag opstart zul je merken dat er een nieuwe versie beschikbaar is van de EA Download Manager.

Een aantal bezoekers meld dat deze update niet goed installeert / een foutmelding geeft en we raden iedereen aan, die al eerder problemen heeft gehad met het updaten van de EA Download Manager, de EA DM update weg te klikken en dus niet te installeren. We realiseren ons tegelijk ook dat niet iedereen problemen heeft met het updaten maar we vonden het wel gepast een kleine waarschuwing te geven.

Zelf kreeg ik een foutmelding en werd de update afgebroken en ik heb nu EA DM versie 6.0.0.113. Bij Wim Huiskamp ging de update wel goed en hij heeft nu ook versie 6.0.0.113 dus wat er precies aan de hand is?

Mocht je erna problemen hebben met het opstarten van het spel (het kan zijn dat de EA Download Manager blijft aangeven dat er een update is) start het spel dan op zonder de Sims 3 Opstarter, zie ook het bericht hierover onder deze post.

2 reacties

 1. Ik kreeg ook een error tijdens de update.
  Maar ik drukte op Negeren en nu is er niets aan de hand.
  De Downloadmanager start nu ook niet meer op als ik het startprogramma Wereldavonturen start, dus dat is wel fijn.

 2. Ik krijg niet eens een update.
  Heb nogsteeds versie 5.1.0.4.

  Ik had een tijd geleden wel de kans up te daten naar 6.0.0.0. ofzoiets..maar toen zeiden jullie ook al dat je beter niet up kon daten. En aangezien ik hij telkens wilde updaten als ik de computer opstartte, heb ik bij de instellingen van EADM die functie uitgezet.

  En nu krijg ik dus geen updates meer van die EADM. Mijn spel doet het overigens nog wel, heb ook de nieuwe update van het spel niet. die 9. blabla.

  En alles werkt bijna perfect, soms foutmelding dat ie niet opstart en dan de volgende keer doet ie het wel.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *