Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Sims 3 Opstarter blijft ook bij Sims 3 Luxe problemen geven

Ik heb nu 3 dagen Sims 3 Luxe in huis en de Sims 3 Opstarter blijkt elke keer weer problemen te geven: weliswaar minder dan met Sims 3 Wereldavonturen maar de combinatie van de Sims 3 Opstarter en de EA Download Manager blijft problematisch.

Sinds er een nieuwe EA Download Manager is start de Sims 3 Opstarter ook nog eens tegelijk met de EA Download Manager op en vanochtend gaf de EA Download Manager aan dat deze upgedate moest worden: helaas volgde er een aantal foutmeldingen bij deze update.

Sims 3 Wereldavonturen opstarten gaf ook al problemen en toen hebben wij aangeraden om het spel te spelen zonder de Opstarter, zie ook dit bericht op onze site. Voor Sims 3 Luxe raden we dit nu ook aan als het spel opstarten niet helemaal goed loopt.

Zorg er voor dat de DVD in je computer zit, zoek de onderstaande exe file op je computer op en dubbelklik.

Heb je alleen Sims 3:
programfiles/electronicarts/desims3/game/bin/TS3.exe

Heb je Sims 3 Wereldavonturen:
programfiles/electronicarts/desims3 wereldavonturen/game/bin/TS3EP01.exe

Heb je Sims 3 Luxe:
programfiles/electronicarts/desims3 Luxe Accessoires/game/bin/TS3SP01.exe

35 gedachtes over “Sims 3 Opstarter blijft ook bij Sims 3 Luxe problemen geven”

  1. britt hallo

   ik vind het erg raar want ik heb de gewone sims 3 geinstallerd.
   er was alleen een fout want de setup was beschadigd.
   maar nu als ik de sims wil spelen dan zegt hij: onjuiste cd/ dvd geplaats de orginele cd/dvd van de sims 3.

   terwijl ik gewoon de orginele sims 3 heb
   gr britt
   ps bij iemand anders heb ik hem wel geistalleerd en toen deeed die het gewoon

 1. wimhuiskamp

  Ja, ik bedoel alles inclusief luxe. En ik had tot nu toe alle updates van EADM gedraaid, dus ik neem aan dat dit de laatste en nieuwste versie is, die ik vanmorgen binnen kreeg. Versie 6.0.0.113.

 2. Nina

  @ Hiki

  Ja, ik heb het Resource bestandje en de hele map Mods verplaatst. Toen heb ik Luxe geinstalleerd, en daarna alles weer teruggezet. De eerste keer dat ik het spel met Luxe speelde, was er nog niks aan de hand.

 3. alfredo22

  Er is nog een manier op om je spel op te starten bij problemen met de EADM, en wel als volgt: ga naar programma’s dan naar “computer” voor Vista en “mijn computer” voor XP,zorg dat je spel DVD in de drive zit en dubbelklik dan op het CD/DVD station, en het spel start dan ook op.
  Hoef je geen file’s te zoeken dit geldt voor Sims3- WA en Luxe.
  Het is een tip dus kijk maar of het iets is voor je

 4. astebest

  ik bedoelde daar eigenlijk mee dat je niet naar dat scherm kunt met de fanforieten en hoe lang nog tot de volgende levensvase (ik heb dat namelijk ook dat als ik op de stamboom klik er niks komt 🙁 )

 5. hiki

  O als je op dat diamantje klikt? Een niet goed werkende UI? 🙁 gelukkig heb ik dat niet maar je bent niet de enige die dat heeft. Vooral op het Amerikaanse forum lees ik er veel klachten over. Het Sims Team is al weken lang de dxdiag gegevens aan het verzamelen van iedereen die flinke problemen heeft. En hopelijk komen ze er zo achter waar de problemen liggen.

 6. Tara

  Ik kan ook via deze weg niet opstarten omdat hij steeds een disk blijft vragen. Bij Wereldavonturen kon ik nog wel opstarten zonden simlauncher.
  Ik ben radeloos. Ik kan Sims Luxe accessoires gewoon niet meer spelen.

 7. lollie

  hallo,

  ik ga weer de sims 3 instaleren, dat heb ik gedaan zonder problemen.
  Alleen nu heb ik ook de sims 3 luxe accesoires geïnstaleerd ook dit zonder problemen. Alleen als ik nu de sims 3 luxe accesoires wil spelen zegt hij dit: Je basisspel van de Sims 3 is niet compatibel met het huidige sims 3 uitbreidingspakket. Update je spel via het startproggramma. Nou ik doe dat, dan zegt hij oppeens FOUT bestand niet gevonden. Wat moet ik nu doen? Ik heb ook de sims 3 wereldavonturen, moet ik die ook instaleren?

 8. hiki

  Technische vragen over installeren kun je beter even vragen in het tech deel op ons forum: klik hier. Daar zijn al wat topics en gidsen en als je niks vindt kun je het natuurlijk altijd vragen: zat mensen die je kunnen helpen. 😉

 9. Jari Vereecken

  Ik heb de sims 3 en onlangs komt er altijd op dat er een fout is voor het opstarten van het spel en er komt op voor meer details bekijk het logboek , wat is dat en hoe los ik in hemelsnaam die fout op ik ga er kapot aan ik wou deze namiddag nog ‘ supersnelle wagens ‘ kopen maarja als ik niet op de sims kan 🙁 ik heb alles al is hergeinstaleerd maar het blijft komen kun jullie mij helpen alstubliefd

 10. Betje

  Waar ik tegenaan loop in SIMS 3, dat de butler na een poosje heel raar doet, ineens blijft ze ergens in huis staan en maakt geluiden dat ze stinkt, en er komt idd ook een groene walm van haar/hem af. Ik kan met mijn sim haar niet ontslaan, of met de butler praten, want die reageert nergens meer op. HELP. Ik heb maar een andere woning betrokken want er was niets meer aan te doen.
  Is dit een BUG? Wie heeft soortgelijke ook meegemaakt met de butler?

  Graag tips, want een butler is erg makkelijk in het huishouden hi hi.

 11. Lisa

  Ik heb ook een probleem, ik heb paar maanden de sims niet gespeeld. Nu wil ik weer spelen start die op krijg ik paar sec zwart scherm voor de rest gebeurt er niks dan ga ik terug naar taakbalk staat er dat de sims niet reageert en ik heb van alles geprobeert maar ik heb geen idee hoe ik het kan oplossen. Ik heb de sims al meerdere keren opnieuw geinstaleerd en ik kreeg ook problemen met de launcher die heb ik nu niet meer, maar kan het dus ook niet spelen.
  kan iemand bij aub helpen

  alvast bedankt

 12. Kokko smit

  IK heb Sims geïnstalleerd en al een paar dagen op gespeeld. We hadden hem op mijn laptop en om de computer geïnstalleerd. Nu liep die eerst vast op de computer dus deden we het maar op de laptop nu loopt daar ook vast als ik het opstart bij het ea logo.

 13. purk

  bij mij deet hij het een heletijd (hij deet het eerst niet en toen moest ik coockies verwijderen)
  nu deet i het heel lang maar nou wil die niet meer opstarten zelfs het sims 3 start progamma niet meer :S
  wat moet ik nu doen ik heb alle coockies verwijdert maar dat was het niet..

  help me
  Gr,

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>