Sims 3: Hobby en Professions duikt weer op

Het begint er steeds meer op te lijken dat Hobby en Professions de tweede uitbreiding voor Sims 3 wordt. We hebben er al eerder melding van gemaakt in deze posts op onze site.

Maar nu heeft de Zuid Afrikaanse site Take 2 een Hobbies and Professions pagina online gezet. Release datum 4 juni 2010 – prijs 227 ZA rand, dat is ongeveer 21.48 euro.

We houden jullie uiteraard op de hoogte.

Bron: Infinite Sims

18 reacties

 1. Aangezien hij op meer plaatsen opduikt lijkt hij me echt. Eerst komt natuurlijk de ontkenningsronde, maar Ea kondigt hem even later aan. Is vaak zo.

 2. Lijkt me echt een super uitbreiding. Ik had de eerste uitbreiding pas laat gekocht dus niet zo heel veel last meer van bugs. We zullen wel zien.

 3. en hopelijk heb je extra veel aan de professies uit Wereldavonturen zoals de wijnmakerij. WA is naar andere landen gaan: deze uitbreiding zal wel meer thuis blijven betekenen wat ik op zich wel lekker vindt. Mijn Sims vervelen zich soms als ze thuis zijn en wat hobbies zou wel erg leuk zijn. En hopelijk zijn die hobbies ook weer handig voor de banen. En please: vergeet de kinderen en bejaarden niet: vooral kinderen en speciaal voor hun bedoelde hobbies moeten er komen!

 4. Die prijs van 227 rand is de prijs van die webwinkel. De aanbevolen prijs is 249 rand, omgerekend is dat ong. €23,80.
  Dit lijkt me trouwens wel een leuk pakket, maar wanneer komen ze nou eens met seizoenen!?

 5. denk dat we daar nog lang op kunnen wachten
  even als op dieren

  waar ik beide erg naar uitkijk
  de rest boeit me niet zo
  zal het wel kopen maar die 2 blijven een must
  zoals veel andere vcoorwerpen uit de sims 1 en 2
  zoals de lift en bubbelbad

 6. bubbelbad…duikt ook overal op lol! ik hoop ook dat ‘ie er nou eindelijk eens in zit, net als de piano en viool oid.
  leuk gaan we weer pottenbakken! 😉 en idd de kinderen…daar is echt bar weinig voor in het spel, ze mogen echt bijna niks.

 7. hallo, ik hoop dat die eerder uit komt, en dat er ook een huisdieren uitbreiding komt en van sims 2 the complete colection.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *