Sims 3 Uitwisseling gaat straks automatisch jouw uploads deleten

Het Sims 3 Team heeft besloten om op de Uitwisseling / Exchange op de officiële Sims 3 site een zogenaamd ‘Culling Script’ in te bouwen, dat betekend dat áls de uploads die jij daar hebt neergezet na 2 weken nog niet voldoende Aanbevelingen hebben gehad of gedownload zijn die van de Uitwisseling verwijderd worden.

SimGuru PopTart heeft er op het Amerikaanse forum een mededeling over gemaakt:

We’ve been receiving a lot of great content uploaded to our Exchange and Movies & More. To make sure the items stay fresh we’ve implemented a culling script that will remove older items. For those of you who are not familiar with culling – it is when uploads, Stories and Movies are automatically removed from the Exchange and Movies & More when they do not do well (not getting enough downloads and recommendations).The more Recommends and Downloads you have, the better. Exchange uploads, Stories, and Movies will be subject to culling after 2 weeks if it does not do well. Searching for content will be easier with culling turned on and awesome uploads will have even more of a chance to shine.

If an Exchange item, Story, or Movie is Featured, it will never be culled.

Thanks again for sharing your creativity with the rest of the community, and Keep creating fabulous content to get those downloads, views and recommendations in!

Bron: Simprograms

Ik raad iedereen dan ook aan snel een backup van de spullen te maken zodat je ze weer kan uploaden zodra ze door dit Culling Systeem zijn verwijdert. Of ze op een gratis file share site te zetten.

Verder vindt ik het onbegrijpelijk dat hier geen mededeling van op de homepage staat van de officiële Sims 3 sites maar alleen ergens op het Amerikaanse Sims 3 forum. Dit lijkt me voor ons als Simfans, die vaak veel tijd en energie steken in het bouwen van huizen – maken van recollers, verhalen – etc, een stuk belangrijker dan een aankondiging over de huishoudbeurs dat uberhaupt niets te maken heeft met De Sims.

Hopelijk komt die aankondiging er snel met informatie over wanneer dit wordt ingevoerd en wat het Culling Systeem verstaat onder voldoende Aanbevelingen en Downloads.

Wil je je uploads niet kwijt dan kun je je Sims 3 pagina in ons ‘Mijn Sims 3 pagina’ topic neerzetten en onze leden vragen je uploads te ‘Aanbevelen’ of te downloaden.

| ‘Mijn Sims 3 pagina’ |

36 reacties

 1. dat slaat nergens op, ik bedoel een sim bijv kan ook laat er op gezet zijn en dan worden ze ook minder gedownload duss een beetje doelloos :rolleyes:

 2. Dus eigenlijk moet je ze gelijk ergens anders zetten want na verloop van tijd download er bijna niemand meer jou spulletjes.

  En dat van die huishoudbeurs klopte ook al voor geen meter.Ze wilden je naar Utrecht sturen.:-))

 3. Als die mededeling inderdaad klopt, is dat een volkomen belachelijke actie.
  Een regelrechte minachting van de Sims fans en een bevoorrechting van de mensen die toch al goed scoren!
  Als ze eindelijk ook eens wat aan het overzicht van de topdownloads op de officiële sites zouden doen, bereiken ze eigenlijk hetzelfde resultaat, n.l. dat de “groten” meer in de picture komen.
  Tot begin januari werkte die functie slecht en nu helemaal niet meer. 🙁
  Dit is EA al herhaaldelijk gemeld, maar op die meldingen wordt niet gereageerd.
  Zelfs geen melding dat ze kennis hebben genomen van het probleem.

  Wat ik mis in de mededeling is welke grenzen er gehanteerd worden.
  Wordt je werkstuk verwijderd bij minder dan 10 downloads en 2 aanbevelingen of 100 en 10, 500 en 20 of……?
  Wanneer het gaat om opslagruimte te besparen, doen ze er beter aan de bereikbaarheid te vergroten, alle duplicaten en blanco uploads te verwijderen, welke ook vaak veroorzaakt worden door de slechte bereikbaarheid van de servers.
  Ook is het niet duidelijk of het om het aantal downloads [b]en[/b] aanbevelingen gaat, of dat het een [b]of of[/b] regel is waarbij de upload blijft staan als een van de twee criteria boven de ondergrens uit komt.
  Kortom veel onduidelijkheid dus.
  Misschien dat EA daar duidelijkheid over kan en [b]wil[/b] verschaffen.

  Het moge duidelijk zijn, dat ik het niet eens ben met deze actie. 😀

 4. Hopelijk komt er snel duidelijkheid over wat ze verstaan onder aantal downloads en aanbevelingen. Op de Sims 2 sites is (meen ik me te herinneren) ook ooit zo een systeem ingevoerd en dat gaf ook een rel maar is nooit veranderd. Wel gaven ze later aan hoeveel aanbevelingen / downloads je ongeveer moest hebben om je spullen te houden. Maar dat is zo lang geleden dat ik de details ook niet meer weet. En misschien is deze maatregel ook genomen om de bereikbaarheid te vergroten van de site? Ik gok ook maar wat.

 5. Wat is dit nou weer voor belachelijks?! Heb je een mooi huis gemaakt waar je lang aan gewerkt hebt,maar niemand download het omdat het nog niet gezien is en floep je huis is weg.. O_O

 6. Even kijken.. Duurt lang…

  Maarja gelukkig is mijn ene simmetje op de uitwisseling al 272 keer gedownload 😀 ! Maar mijn andere dingen pas 5 keer ofzo.. D=

 7. ik hoef niet te vragen of ze gedownload worden, dat worden ze toch wel alleen me mannelijke sims niet 🙁 maja die boeien me niet, ik hoop dat ze niet me simmetje verwijderen die al meer dan 1000 keer is gedownload :O weet het bijna zeker van niet maarja en mensen kunnen ook zelf weinig gedownloadde sims verwijderen 🙄
  @claudia: dat vraag ik me ook af

 8. …………even geen woorden voor.
  Ik heb heb ook 2 items die goed hebben gelopen, de rest mag wel weg, maak wel weer nieuwe ;-), maar reeds na een dag of 2 is het alweer gedaan met het downloaden van je simmetjes/spullen, aangezien er zo’n enorm aanbod is. Ga ze snel zelf weer downloaden, dan heb ik ze tenminste nog in het spel 😉

 9. Weer net zoals als bij de sims 2 werd ook je stuff delited wanneer het niet genoeg werdt gedownload, nu keunnen ze die max limiet van 1GB per account ook wel weghalen.

  dat dit een keer zou gebeuren kon je al aan zien komen,staat zoveel contnet op dat het onoverzichtelijk is.

  maarjah nu nog ff snel me stuff downloaden dat ik had opgeslagen 😀

 10. En wat het ergste is !!!!!!!!! ik wou net iets downloaden van iemand en dan komt het niet eens in mijn spel.Dus als je oude dingen hebt op de EA site heb je er niks meer aan 🙁

 11. Ik heb de petitie ondertekend, bij mijn creaties de vraag om aanbevelingen geplaatst en ook mijn link in het Mijn Sims 3 pagina forum gezet, met dezelfde vraag. Jammer dat dit nodig is, want ik ben van mening dat iedereen zelf maar moet bekijken of iets een aanbeveling waard is. Nu moeten wij als spelers gaan bedelen om aanbevelingen en downloads 🙁 En het wordt ondoenlijk om alle creaties telkens opnieuw online te moeten zetten. Na ja, we moeten het er maar mee doen weer 🙁

 12. simgurunita geeft nu ook al toe
  Beste Simmers,

  Sinds de release van De Sims 3 hebben Sims fans wereldwijd heel veel fantastische content geupload naar onze Uitwisseling. Om er zeker van de zijn dat deze content actueel blijft hebben we een culling-script geïmplementeerd die oudere content zal verwijderen. Voor wie niet bekend is met dit proces: oudere items van de uitwisseling, verhalen en filmpjes worden automatisch verwijderd als ze te weinig aanbevelingen en/of downloads krijgen. Uitwisseling uploads, verhalen en films kunnen vanaf twee weken worden geselecteerd voor dit script. Het zoeken naar content wordt door deze maatregel nog makkelijker. Items die door EA worden gefeatured kunnen nooit verwijderd worden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *