Sims 3: Ambitions duikt weer op

9 dagen geleden konden we al in dit bericht melden dat de tweede uitbreiding voor Sims 3 zeer waarschijnlijk Sims 3 Ambitions gaat heten. Op de site van de Belgische CLD komt Sims 3 Ambitions nu ook voor. Er staat nu ook een prijs: 29,99 euro en de al bekende release datum van 3 juni 2010.

Officieel is er nog niks bekend gemaakt en ook over de inhoud van deze tweede uitbreiding voor Sims 3 tasten we nog in het duister maar we houden jullie uiteraard op de hoogte!

EA PC. Langue – Plateforme, PC. Genre, JEUX. – Prix de vente, Tél. Prix de vente conseillé, 29,99. Date de Sortie, 03/06/2010. Code EAN, 5030931088247

| CLD site: Sims 3: Ambitions |

6 reacties

  1. hmm..gezien het feit dat de titel dus ook al in andere talen is uitgekomen, ga ik er vanuit dat dit toch de officiële titel gaat worden, maar je weet maar nooit bij EA. En aan de prijs te zien wordt het een behoorlijke uitbreiding 😉

  2. De prijs is weer 5 euro te goedkoop.
    Want hij zal vast wel weer 34,99 worden..
    pff.. afzetters.
    Nogmaals, als hier weer nieuwe functies inzitten, zoals Superster enzo. ja, dan is het misschien wel interessant!

  3. Als er nou wel of geen superster inzit, het lijkt mij wel een behoorlijke uitbreiding. Nieuwe vaardigheden, nieuwe beroepen en eventueel je eigen winkel? Klinkt wel goed in mijn oren!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *