Nieuwe sets beschikbaar in de Sims 3 Store

Een week geleden konden we in dit bericht al melden dat er nieuwe sets beschikbaar zouden komen in de Sims 3 Store.

Deze sets worden nu online gezet al is er nog geen goed overzicht van beschikbaar alleen maar losse links. Dus later vanavond zal ik een goed overzicht online zetten. Nu is het even behelpen met goed op de Sims 3 Store rondsnuffelen.

Het gaat om deze sets: Aardedag – Feeënvolk-leven – Club Van den Burger

29 reacties

 1. Ik heb 3 nieuwe gratis planten gedownload volgens mij tot nu toe het enige wat nog gratis is van de nieuwe spullen.En ik ben verliefd op de nieuwe lampen wow gaaf zijn die maar ik wacht nog ff op de totale sets. Dat scheelt een hoop in de kosten denk ik.

 2. Ja wel hoor jordoosims ik heb een paar jurkjes gezien zelfs 1 met vleugels en ook bij jongens staan nieuwe kleding.

 3. Ik heb dacht ik bij (jong)volwassen vrouwen bij complete outfits ook nieuwe jurkjes gezien… en als ik het mij goed herinner stond er 14 dagen geleden ook in de onderverdeling van feeënvolk een kledingset genoemd.

 4. Bij kind (meisje) dan outfits daar zie je het jurkje vuurvlieg en volgens mij zie ik daar toch echt vleugels

 5. Ja echt wel ik wil hoe dan ook die nieuwe lampen die vind ik echt mooi. En die 3 gratis nieuwe planten vind ik ook heel mooi, krijgen zowiezo een plekje in mn simshuis.

 6. @redhead .. ja, die vleugels zie ik ook. Ben benieuwd hoe die er in het spel uitzien .. dus als iemand hem een keer heeft, laat eens een screenshot daarvan zien in ons screenshot deel op het forum.

 7. De sets staan er!
  Aardedag = gratis
  Wow, die feeënvolk bestaat uit 5 delen! :O
  En Club van den burger uit 3 delen!

 8. De sets zijn nu online de feeen set is compleet 1800 simpoints pff wel duur zeg. Ga er ff een uurtje over slapen LOL wie weet wat ik dan beslis als ik wakker word.

 9. @Cindy Die in die afbeelding zijn ook bestaande kapsels, die in CAS zijn omgekleurd. Voorzover wij het gezien hebben zit er geen nieuw haar bij de sets. 🙂

 10. Ik dacht trouwens dat alle nieuwe sets eerst in een aanbieding kwamen of vergis ik me nu? (Heb al eerder 2 nieuwe sets gekocht die nieuw en in aanbieding waren vandaar mn vraag.)

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *