‘Nieuwe’ packshot Sims 3 Ambities

EA heeft op Gamepress de nieuwe packshot online gezet voor Sims 2 Ambities, hopelijk is dit nu wel de definitieve versie en hebben we snel de Nederlandse versie binnen.

12 reacties

  1. Ik kan de oude versie erbij zetten en ‘zoek de 10 verschillen’ want ik zie het ook niet zo: al heb ik het niet echt goed bekeken hoor 😉

  2. Ik had ook de oude versie er naast gelegd, maar ik kom niet eens op 1 verschil uit…., naja zal wel weer. Vaag gedoe 😛

  3. Zijn de kleuren niet wat voller of vetter gemaakt? OF een wolkje ergens erbij? LMAO Hij lijkt wat minder blauw te zijn? Maar dat kan ook aan de kwaliteit liggen van de screens.

  4. Het enige dat ik zie is dat er in plaats van ‘TEEN / CONTENT RATED BY ESRB’ nu ‘PEGI 12’ staat en dat er achter ‘Expansion Pack’ nu een * staat.

  5. Als de guru’s zeggen dat het niet de definitieve versie is verwacht ik eerlijk gezegd schokkendere verschillen dan deze.

    Ik denk bijvoorbeeld dat ipv. getekende Sims, echte sims op de voorkant zullen verschijnen, net als bij Wereldavonturen en de ‘gewone’ cover.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *