Sims 3 Ambities: nu wel de definitieve boxart?

De Amerikaanse Sims 3 site heeft nu weer deze boxart voor Ambities online gezet. Zou dit dan de definitieve versie worden? Hij is wel wat anders dan de boxarts die we tot nu toe gezien hebben vandaag.

17 reacties

 1. Hmm,, deze wetenschapper vind ik wel wat cooler. Hij lijkt wat eviler. XD Maar de ghostbuster vind ik weer minder mooi dan die andere.

 2. Als je nou alle boxarts bewaard en print kun je later, als je Ambities thuis hebt, met wat plakken en knippen je eigen boxart maken ROFL

 3. Ik vind hem niet geweldig, maar door de wel geweldige informatie die wij op deze site kunnen vinden weet ik toch wel dat dat spel snel in mijn handen terecht zal komen.
  Ik vond de cover van S3 WA wel helemaal geweldig maar het spel vond ik een beetje tegenvallen omdat er niet zo veel mogelijkheden bij zijn gekomen.
  Met de informatie over S3 Ambitions is dat wel en zal het een topper worden!

  Groetjes.

 4. Ik vind die ‘detective’ vrouw (linksboven) op deze boxart veel lelijker dan op de vorige. Verder vind ik de plaatjes wel beter en meer lijken op wat je in De Sims zelf ziet. Die robot lijkt Simlijker, en dat vlammend hart bij dat dokters plaatje vind ik wel grappig.

 5. tatoeage op haar borst en nek zijn ook weg
  dus zou je nu alleen nog maar armen kunnen tatoeeren inplaats van heel je lichaam

  zou wel zonde zijn

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *