Nieuwe S3N mijlpaal: half miljoen unieke bezoekers

Alle feestelijkheden rond onze 1e verjaardag zitten er bijna op en we hebben aan onze bezoekers en leden al wat presentjes uitgedeeld om dit te vieren. Maar jullie als bezoekers en forumleden hebben ons nu ook een presentje gegeven: we hebben vandaag de 500.000 unieke bezoekers grens doorbroken.

Dankzij jullie is S3N in 1 jaar waanzinnig gegroeid en door alle positieve feedback en alle leuke reacties en een erg actief en gezellig forum met ruim 2400 leden blijven we ook elke dag meer bezoekers ontvangen.

Voor ons een enorme stimulans om S3N nog leuker, interessanter, gekker en informatiever te maken.

Hiki – Patricia – Xelles – Kyta – Zemm – Wim Huiskamp – Snateraar – Lotsofnothing – TenerifeTerreur

15 reacties

  1. nog 2 leuke getalletjes van ons YouTube kanaal:

    Sims 3 World Adventures Gameplay footage: 75002 weergaven

    Sims 3 Ambities – Ambitions trailer: 30450 weergaven

    ook niet gek 🙂

    1. we kunnen wel zien wie wanneer de site bezoekt maar dat is een heel gedoe 😉 en niet zo interessant wie de 500.000e was toch? En we zijn vorige week een paar duizend kwijt geraakt omdat de site die de bezoekers bij hield niet goed meer werkte dus nog lastiger 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *