Je kunt gewoon niet zonder!

Sims 3: Sim Creëren eindelijk binnen

Zoals jullie misschien wel weten is de 2e tool voor Sims 3: Sim Creëren niet te koop in Nederland maar gelukkig wel te bestellen bij allerlei sites als Amazon.uk en ik vond vandaag de boel eindelijk in de brievenbus.

Ik had al een digitale versie gekocht omdat al bij het bestellen bij Amazon bleek dat er met de distrubutie van Sim Creëren veel mis is gegaan, vandaar dat ik hem ook zo laat pas kreeg. Die digitale versie had ik weken geleden al gekocht om half februari een review te kunnen maken, misschien hebben jullie die nog niet gelezen?

Conclusie:

Voor die gamers die Sims 3 al op hun computer hebben staan is deze tool natuurlijk niet bedoeld. Sim Creëren is er voor gamers die nieuwsgierig zijn naar Sims 3 maar of dat de 10 euro wel waard is?

Ik moet eerlijk zijn: De Sims draait om interacties met andere Sims: dat zie je beter in de duizenden Sims 3 Gameplay video’s op YouTube terug dan in deze tool. Een ‘voorproefje’ van Sims 3 is het dus niet echt.

| S3N review – Sims 3: Sim Creëren |

10 gedachtes over “Sims 3: Sim Creëren eindelijk binnen”

  1. hiki

    Registratie Digitale versie op de Sims 3 site lukte niet en als ik deze gewone versie registreer pakt hij de code wel maar zegt ‘bedankt voor het registreren van Sims 3’ …. 🙁 dat schiet allemaal niet echt op daar.

  2. hiki

    Nee hoor: 1 keer bij registreren Digitale versie Sim Creëren zei de site: bedankt voor het registreren van Wereldavonturen. Wel jammer: dad graag het logo bij mijn spellen gehad op mijn profiel. Hopelijk gaat Ambiites straks wel goed …

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>