Nieuwe Sims 3 Ambities screens

Er zijn 2 nieuwe screens online gekomen, ze horen bij nieuwe post van Grant Rodiek die op de officiële Duitse site is verschenen (de Russische versie was ook al gemeld in dit topic op onze site). Hopelijk komt snel ook de Nederlandstalige versie online.

Bron: Simtimes – Met dank aan Erik en Astebest voor het melden.

22 reacties

 1. hehe eindelijk nieuwe screens

  en ja super leuk eindelijk zie je de tatoo stoel
  en die nieuwe magische kabouter wohoe hoopelijk is hij het zelfde als die andere kabouters uit de drie landen

  (zie je deze trouwens echt bewegen en lopen trouwens??? is me nooit opgevallen wel dat hij ineens ergens staat in een andere houding)

  1. deze weet ik niet: die uit de 3 landen staan wel opeens ergens anders maar ze lopen ofzo niet. Denk dat ze even verdwijnen en dan weer opduiken. Ik mis het meestal: er is een vaste tijd dat ze bewegen: ik dacht 22.00 uur Sim tijd.

 2. Oeh, ik zie een hele lading nieuwe clutters ^^
  Aaah, nu wil ik dat spel XD Het ziet er zo leuk uit ^^
  (al wacht ik denk ik toch nog wel even na de releasedatum om de revieuws enz af te wachten)

 3. Dream Carrière: Grant Rodiek vertelt ons in zijn nieuwste blog, net als de Sims job als architect, modeontwerper en tattoo-artist beheersen van zijn

  verschillende banen invloed op het leven in de buurt
  , sommige Sims spelers verlaten het gebouw en de aankoop-modus of de Create A Sim Mode als het ontwerp van de sims goed als ooit. Echter, we hebben niets te zeggen, maar we zouden ook graag creatieve speler was vreemd voor de live-modus van The Sims 3 droom loopbaan hen inspireren. En juist dit doel te voldoen aan de architecten en stylisten carrière en de tatoeages en de tattoo stoel. We willen graag een aantal Sims in hun werk op de schouder om te zien een!

  architect, Dag 10: De entertainment kamer, ook wel bekend als “games voor grote jongens”

  Mijn Sim, Duders Grant, heeft een reputatie als een opkomende wijk architect in . Helaas, hij is nog niet voldoende geacht om contracten zoals complete keuken renovaties of op het land besteed aan goed tekenen. Gelukkig, een plaatselijke atleet wil een kamer, waar hij en vrienden kunnen sporthorloge met hem. Als een man Grant Duders volledig begrijpen dit verzoek en voelt de taak.

  Voordat ik beginnen met de conversie, zal ik kennen een praatje met de eigenaar, dus brengt hij zijn ervaring in de boekhouding voor de smaak meer. Het blijkt dat de klant de natuur houdt en is een snob. Dit is belangrijke informatie die ik zou overwegen met het ontwerp van de kamer.

  Met de kenmerken van de klant in gedachten, begin ik te werken. Ten eerste ben ik te bereiken op de nieuwe variant van de bouw en de aanschaf-modus, de reparatie modus. In de linker bovenhoek van het scherm is een lijst met de eisen van de klant. De eisen zijn verschillend voor elke bestelling en dus uniek, aangezien de individuele cliënt en uniek zijn verschillend! Mijn klant wil voor zijn entertainment kamer een nieuwe flatscreen tv, een bar, een comfortabele bank en een tafelvoetbal. Dit klinkt makkelijk, maar mijn budget is beperkt. Ik heb ook zorgvuldig te overwegen, tafelvoetbal, een bar en een grote flatscreen-tv is geschikt voor dergelijke.

  Aangezien mijn cliënt is een snob, hij zou niet beknibbelen op het apparaat. Omdat hij wil dat de hoogste kwaliteit producten, heb ik minder geld voor de nieuwe vloer en extra decoratie. De ruimtebesparende flatscreen-tv is gemonteerd op de wand, wat komt me erg te ontmoeten.

  Een natuurliefhebber, natuurlijk wil het raam – en een heleboel. Mijn budget is nu echt krap, maar ik denk dat een paar van ramen, het uitgestrekte ruimte kan bijdragen aan, maar zijn nog steeds robuust en mannelijke esthetiek voldoen.

  Voordat ik laat de reparatie-modus, ik weet zelfs niet zeker dat het gebied niet te is vol en ik heb geplaatst, zodat de voorwerpen die mijn klant kan het vrij gebruiken. U kan te allen tijde de renovatie en de live-modus schakelen tussen, als je een korte blik op de klanten blijven doen, of misschien van hem weg als een portret, bij de aanraking van iets speciaals, om ruimte te geven.
  Duders Grant deelde de klant die de klus is geklaard. Een beetje nerveus, ik kijk de klant wandelingen door de kamer te inspecteren mijn werk. Heb ik gekozen voor de juiste kleuren? Als hij hield van de bank? Gelukkig, net als de klant aan het werk, en Grant Duders ontvangt een goed verslag. Hij was blij dat ik heb ontmoet en hun wensen en hebben een paar ramen geplaatst allemaal zo dat hij kan uitkijken voor. De klant bood mijn Sim maar drinken bij de bar, maar mijn Sim geweigerd heeft, want hij moet zich blijven concentreren op zijn werk. En aangezien we op het onderwerp werk zijn: Grant Duders werd gepromoot, wat klanten en tientallen potentiële banen betekent nieuwe!

  stylist, Dag 2: Pot compliant snijden?

  stylisten hebben met haar schaar op de macht van dag tot andere verzoeten het of de hele week verwennen. Ze dragen een grote verantwoordelijkheid, en dat is net als Katy McMenace in dit vak zo veel. De lokale kapsalon stylisten nog geprobeerd, en Katy leek baan een fantastische tool voor dit. Maar eerste indrukken kunnen bedrieglijk zijn.

  arme stad!

  Het is waar dat Katy’s idee van de mode een beetje “wennen”, maar als het nog steeds goede dosis van incompetentie ook een andere lid geworden van al het nut is. De meest briljante stilisten dat geboren is Sims niet, maar hebben veel te leren om te verbeteren in de tijd.

  Katys eerste klant (of het eerste slachtoffer?) wilde voor een nieuw kapsel, want ze was uitgenodigd voor een diner. Ik laat Katy met de klant kort praatje, en dan Katy aan het werk. Het spel nu verhuisd naar een nieuwe styling-gerelateerde Sim creëren modus. Ik bladerde door de opties en koos voor een aantrekkelijk, speels kort haar voor een datum voor het diner. Helaas schiep de incompetente Katy een verschrikkelijke macht, die de klant niet langer deur vertrouwen kon eerder – althans niet op deze planeet.

  Het is onnodig te zeggen, dat deze baan ook nog niet het einde – de klant achter met net zo krullend voorhoofd zoals krullend haar de salon.

  Op de tweede dag kwamen nieuwe klanten. De dame wilde een geheel nieuwe styling: haren, kleding, alles. De klant is gebeurd om in een midlife crisis en wilde een beetje op te vrolijken.

  Katy Dan in het spel.

  De klant was een beetje stijf en gereserveerde indruk, alsof ze niet vaak de voordeur ging naar de lucht te krijgen wat verse . Ik koos voor een spannend en een beetje durf rok en een T-shirt met een echt cool te drukken. In plaats van de strikte paardenstaart haar, heb ik besloten om te openen – geen beperking, dacht ik! Maar toen besefte ik opeens iets: Katy is niet alleen geboren om een stylist. Tenminste niet tot het goede. Nou, ze spoedig zou worden ontslagen zeker, maar ja, je kon nog steeds leuk, toch?

  Ik maakte een U-bocht en besloten dat de kwestie moet worden flanellen makeover van deze tragische – flanellen rokje, flanellen hemd, flanel schoenen. Ik heb ook Katy’s haar goed defacen van de klant.

  En wat als het zou 3 dagen geen? Katy McMenace ontslag zouden nemen met stijl. Dit betekent niet dat als een verhaal dat moet worden uitgevoerd om de sims. Wel, dat beide stylisten een ramp ook het geval dan kan wonderen. Klanten kunnen naar de salon stijl slechte in hem en een compleet nieuwe look weer verlaten, waardoor ze meer vertrouwen om te helpen bij de andere Sims bewonderd voor hun beurt.

  tatoeages als kunst

  Wij zijn niet genoeg om alleen te zijn in De Sims Tattoos . integreren Tattoo om gestoken zelf een, is een belangrijke beslissing, zoals tatoeages of minder voor de eeuwigheid zijn. We wilden om kunst te maken werken van zijn tatoeages.

  Buzz Mijn Sim heeft een tattoo stoel in de kelder van de plaatselijke salons. De Sims liet hem steken een tatoeage, omdat ze weten dat hij meesterwerk geschapen telkens een unieke.

  Buzzs Als klant in de stoel, de redacteur van tatouage Maak een Sim genoemd. Dankzij deze krachtige tool kan ik kiezen waar ik wil Tattoo installeren van de: boven, onder of de hele rug, nek, enkels, borst, buik, pols, schouder, biceps en onderarm.

  ik kan kiezen wat tattoo Ik wil steken Buzzs klanten. Er is een variëteit om uit te kiezen, en ik kan tot vijf niveaus en op alle te combineren en toe te passen verbinding elk lichaamsdeel aan. De kleuren van de afzonderlijke lagen kunnen worden gevarieerd kleuren veranderd, ik naar de blauwe of gouden vlammen of koele roze schedel kan! Pierce voorbeeld dat als Buzz zou graag zien dat – en hij zou soms

  kan ik ook de grootte van de verschillende niveaus beter met elkaar te verbinden en combineren kan. Dus ik kan maken voor bijvoorbeeld een grote dwerg, terwijl de prikkeldraad van kleine accent dient te liggen slechts een. Ten slotte, ik kan nog steeds zie de transparantie van de foto is ook veranderd zodat hij past zich aan de huid van de klant, of de kleur sterk en zichtbaar voor alle van de huid uit elkaar.

  Er zijn zoveel mogelijkheden! Gelukkig, Buzz is een patiënt kunstenaar, heeft zijn rol gegroeid. Hij combineert alle mogelijke onderdelen, met uitzondering van Lama tatoeages. Buzz weigert lama’s te laten inspireren door.

  Da Buzz in overigens perfect ok, maar ik gun hem deze kleine eigenaardigheid.
  ff snel met google translate

 4. mooie screens weer….zo ik ga een lente slaap houden….tot 9 april…dan even mijn huis uploaden en dan weer onder de wol tot begin juni.Als ik er af en toe uit moet om te plassen kijk ik wel of ik wakker moet blijven om te bouwen 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *