Je kunt gewoon niet zonder!

Simpoints zijn nu een stuk goedkoper en met nieuwe extra’s

PeeAr tipte ons dat Simpoints kopen op de Sims 3 Store een stuk goedkoper is geworden. Eerst kwam er nog 20% BTW bij, maar die is nu bij de prijs inbegrepen.

1000 punten was 12 euro en is nu 10 euro
2000 punten was 24 euro en is nu 20 euro
4000 punten was 48 euro en is nu 40 euro

[UPDATE] Er zijn nu ook nieuwe extra’tjes als je Simpoints koopt.

19 gedachtes over “Simpoints zijn nu een stuk goedkoper en met nieuwe extra’s”

 1. Rudy

  Ik vind die Simpoints sowieso dikke geldklopperij .. wat scheelt die paar euro nou?. 4000 punten.. ben je ook 40 euro lichter! dat is meer dan 1 uitbreiding. En die punten, daar ben je zo doorheen. Ik zeg: Mensen koop liever een uitbreiding voor die 40 euro dan je geld zo te vergooien in die store.

 2. redhead0966

  ff vraagje ik probeerde simpoints te kopen maar bij mij komt het schermpje met doorgaan naar paypall (ook het opnieuw inlogschermpje )
  onder aan het scherm en daardoor kan ik niet op doorgaan klikken. Ik zie dus maar de helft van het schermpje. Hebben meer mensen het zelfde probleem? Weet iemand hoe dit komt of wat ik er aan kan doen?
  Ik kan nu geen points kopen omdat ik niet bij de knop doorgaan kan komen, ach spaart geld uit maar balen is het wel.

 3. redhead0966

  Thx hiki, het is gelukt via Mozilla alleen die vraagt om adobeflashplayer te instaleren maar ik neem aan dat ik die al heb, moet het dan nog een x voor een andere browser?(sorry snap niks van dit soort dingen)Ik heb ook ff op sims site zelf de vraag gesteld ik ben wel nieuwsgierig waarom het met mozilla wel lukt en met internet ezplorer niet.

 4. claudia

  @ redhead

  Dat had ik een tijd terug ook, toen gingen we de klantenservice van dat bedrijf bellen en toen zeiden zij dat het aan Vista lag, en inderdaad, toen we het op Windows XP probeerden deed hij het wel gewoon.

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>