Gratis Diva jurkje op de Sims 3 Store

Bij de update van de Sims 3 Store gisteren was ik deze vergeten te melden, Starrats gaf de link gisteren al eigenlijk.

Diva
Geen enkele moderedactrice of snobistische tv-ster zal iets op deze jurk aan te hebben merken.

| Gratis Diva jurkje |

2 reacties

  1. Heeij, dit is echt een leuke site maar ik heb een probleem…ik heb al 6x geprobeerd op de Renault Twizy Z.E. en het Diva jurkje (hier boven) te installeren (na het downloaden)maar ik vind het ook zo raar dat het bestand maar 1KB is.. kunnen jullie mij verder helpen ?

    M.V.G. Di

  2. Het kan zijn dat het erg druk is en het daarom niet goed werkt: veel Simmers zullen de spullen wel willen hebben. Probeer het later anders nog eens op de officiële site te downloaden.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *