Sims 3 Wereld: Unicorn Island

De Duitse fansite Sims 3 Net heeft een erg mooie Wereld voor Sims 3 online gezet: Unicorn Island. Het eiland bestaat uit 18 openbare lots, 24 woonlots en is erg groen. Alle informatie en uiteraard de Wereld zelf vindt je op Sims 3 Net:

| Sims-3.net CAW-Community-Welten – Unicorn Island |

9 reacties

  1. nee…weet ook dat het daar aan ligt… maar is het echt nodig om alle patches te downloaden voor de sim 3 werelden? En als ik wil patchen, moet ik mijn downloads dan eerst in “veiligheid” brengen, of gaat dat wel goed? Ik krijg overigens niet automatisch patches aangeboden, de launcer geeft aan dat mijn spel up to date is, terwijl dat in z’n geheel niet zo is. Jaja, zal het ook nog even op het forum vragen ;-p

  2. haha!! 😉 komt me bekend voor, maar ik moet zeggen dat ik dankzij het forum al een stuk handiger met de computer ben geworden 😉

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *