Je kunt gewoon niet zonder!

Sims 3 Wereld: Unicorn Island

De Duitse fansite Sims 3 Net heeft een erg mooie Wereld voor Sims 3 online gezet: Unicorn Island. Het eiland bestaat uit 18 openbare lots, 24 woonlots en is erg groen. Alle informatie en uiteraard de Wereld zelf vindt je op Sims 3 Net:

| Sims-3.net CAW-Community-Welten – Unicorn Island |

9 gedachtes over “Sims 3 Wereld: Unicorn Island”

  1. Spiderlady13

    nee…weet ook dat het daar aan ligt… maar is het echt nodig om alle patches te downloaden voor de sim 3 werelden? En als ik wil patchen, moet ik mijn downloads dan eerst in “veiligheid” brengen, of gaat dat wel goed? Ik krijg overigens niet automatisch patches aangeboden, de launcer geeft aan dat mijn spel up to date is, terwijl dat in z’n geheel niet zo is. Jaja, zal het ook nog even op het forum vragen ;-p

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>