EA Nederland: Uitslag 10 jaar Sims wedstrijd

EA Nederland heeft op de officiële Nederlandse De Sims 3 site de uitslag van één van de wedstrijden bekend gemaakt die was georganiseerd rondom het 10 jarig bestaan van De Sims.

Dit jaar bestaat De Sims 10 jaar en dit hebben we samen met onze fans gevierd met een speciale 10 jaar Sims wedstrijd. Alle inzendingen kun je bekijken op de speciale EA Sims hyves.

De hoofdprijs was een spectaculaire Sims Game laptop. Deze is gewonnen door Paulinetjecool!

Benieuwd of je een van de andere prijzen hebt gewonnen?
Kijk dan snel op het forum!

Heb je dit keer niet gewonnen maar heb je wel mee gedaan met de 10 jaar Sims creatie wedstrijd? Kom dan binnenkort terug want deze uitslag volgt binnenkort! EA wil iedereen die mee heeft gedaan bedanken en aan alle winnaars: van harte gefeliciteerd!

Wil je meer weten over de 10e verjaardag van De Sims klik dan op onze 10 jaar Sims tag en voor alle ‘officiële’ feestelijkheden kun je terecht op onze 10 jaar De Sims pagina.

24 reacties

  1. o ik lees het al op je eigen site:

    en voor mij is er ook goed nieuws ik heb een sleutelhanger gewonnen 😀 maar ik durf mijn foto wel niet online te zetten !!!

    je hoeft niet bang te zijn: we bijten niet hoor! Pas als de zon onder is ROFL

  2. de wedstrijd pagina’s zijn offline gehaald: geen idee of daar een foto opstond van alle prijzen: in ieder geval wel van de laptop.

  3. eerlijk gezegt wou ik die laptop niet, want ik net 2 weken een macbook pro, al is er dinsdag een nieuwe versie uitgekomen dus dat was wel even balen :'(

  4. duh .. zo een Sims laptop is een verzamelaars object … kun je goed verkopen 😛 maar ja; ik heb zelf niet mee gedaan: helemaal vergeten :@

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *