28 reacties

 1. Als je goed kijkt zie je op die laatste foto en de één na laatste dat het echte gebouwen zijn met het nieuwe autootje er op gephotoshopt.
  En het is een leuk karretje trouwens 😉 Ik hoop dat die windmolens ook gratis zijn 😀

 2. @ bloos: al die laatste foto’s zijn denk ik ook niet uit het spel. daarom heb ik ze ook even een beetje apart gezet met een ~ tekentje er tussen.

 3. dat verklaad niet het eeerste plaatje, dta zich wel in de sims 3 afspeeld. Daar zie ik een stad die niet in het spel zit.

  1. deze bedoel je. ik dacht eerst dat het Frankrijk was eigenlijk. De tweede weet ik eigenlijk niet: ziet er nieuw uit ja.

 4. EA is raar..
  Zo’n SUPER set doen ze gratis, en die andere dingen niet!
  Voor zoiets besteed ik mijn geld wel hoor!
  Liefde voor die windmolens!! <3

  1. Het is niet zeker he wat wel en wat niet gratis is: dat is altijd afwachten. En ja EA is soms raar: dat jullie daar nog van opkijken, dat weet je toch ROFL

 5. volgens mij is dat een deur van De Sims3 zelf (die ijzeren bij de poortjes) met een toog erboven zeg maar ..zo heb ik het in mijn museum gebruikt met een ander poortje dan wel..

 6. Het lijkt me dat alles (dus niet alleen de wagen) gratis wordt:
  “In 2011, Renault will revolutionise the car industry by launching a range of zero emission electric vehicles. To celebrate, Renault and The Sims team are releasing FREE Renault Electric Vehicle Packs for your Sims!

  The Electric Vehicle Pack (EVP) will comprise of one of the latest Renault Z.E. cars and a number of sustainable environmental items including solar panels and a battery recharge station for you to use in The Sims 3.

  Download the pack, including the new Renault Twizy A.E. and place the items on your lot to lower your bills! Be green, save your Sims some Simoleans and Drive The Change!”

  (komt van de officiële site)

 7. Dat was gisteren nog niet helemaal duidelijk al kwam dit allemaal van een officiële EA Pers site af. We hebben nu het officiële NL persbericht online en, achterdochtig als ik ben, hoop ik ook dat het hele pakket gratis is en niet alleen de auto.

  Deze lente zal de Twizy Z.E Conceptauto van Renault gratis** gedownload kunnen worden door spelers van De Sims 3 binnen een ‘Elektrisch Voertuigpakket’ (EVP).

 8. Ja, dat zag ik ook al.
  Maar sinds kort staat het dus zo aangegeven op de officiële Engelse thesims3.com. Leek me dus wel handig om te melden.
  Het Nederlandse persbericht lijkt inderdaad iets anders te suggereren en het bericht op de officiële Nederlandse site ook al:
  “Om dit te vieren, kunnen Sims fans deze lente de Twizy Z.E Conceptauto van Renault gratis downloaden. De Twizy Z.E. is onderdeel van een ‘Elektrisch Voertuigpakket’ (EVP) wat bestaat uit een aantal duurzame milieuvriendelijke voorwerpen, zoals zonnepanelen en een windmolen. Het gebruik van EVP in De Sims 3 levert voor Simsfamilies in de game allerlei voordelen op.”
  Ik vertrouw eerlijk gezegd eerder de Engelse sites dan de Nederlandse, maar het is dus nog niet zeker wat nou precies waar is.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *