Problemen met het De Sims 3 Electrisch VoertuigenPakket (EVP)

We krijgen steeds meer klachten binnen dat het De Sims 3 Electrisch VoertuigenPakket niet goed meer te downloaden is of dat het installeren niet meer goed werkt.

De laatste paar dagen zijn alle officiële De Sims 3 sites grotendeels offline geweest en de kans bestaat dat daardoor er ook iets mis is gegaan met de EVP download. Het beste is om even te wachten tot maandag of dinsdag, EA zal ook wel klachten binnen krijgen en er vast naar gaan kijken.

Wel raden we iedereen aan om via de De Sims 3 opstarter / launcher het spel te patchen tot de laatste versie, (eventueel de EVP te verwijderen), dan je computer voor de zekerheid even opnieuw op te starten en dan te proberen het EVP opnieuw te downloaden c.q. te installeren.

Gepubliceerd op
Gecategoriseerd als Nieuws

15 reacties

 1. ik heb hem goed geinstaleerd
  maar de windmolen heeft maar 1x gedraait en daarna niet meer
  en ik kan 1 object niet vinden van dat pakket

 2. wat kun je niet vinden? Dat raam / geval met planten erin toevallig: die staat onder accessoires en dan alles. Dus niet onder planten.

 3. @ cindy, als je eigenaar wil kiezen moet je met die sim die de eigenaar moet worden op de auto klikken en dan op ”eigenaar kiezen” als je dan met je muis over de auto gaat, staat er bijv: ”Toyota Prius van Sim”

  Snappie? 😉

 4. Hallo,

  ik kan het oplaadstation niet vinden voor de auto..
  wie kan me daarbij helpen want anders kan ik ook niet
  in de leuke auto rijden haha

 5. ik heb er geen problemen mee. kan de auto wel gebruiken alleen denk ik dat als je het veel gebruikt dat de spel kan stoppen. ik heb dat meegemaakt na de installatie. nu gebruik ik de auto niet en nu kan ik gewoon het spel spelen.

 6. Dat is vreemd: ik heb er veel mee gespeeld en rond gereden maar zelf heb ik geen problemen. Misschien van de week het weghalen en weer opnieuw downloaden en installeren? Of kijken of je geen ‘slechte’ downloads in je spel hebt.

 7. Ik het pakket zaterdag geinstalleerd en toen knalde meteen mijn computer uit! ik in de stress, want het was net tegen het einde van de installatie. Gelukkig was er geen schade ofzo. op een of andere vage manier was het pakket wel geinstalleerd terwijl hij nog niet klaar was. Ik heb verder geen problemen gevonden kan nu lekker scheuren! Oja de handleiding om het oplaadstation te plaatsen was erg handig! ik had me waarschijnlijk een ongeluk gezocht!

 8. Inderdaad: ik kon dat laadstation ook niet vinden 😛 En het klopt ook dat bij sommige het pakket wel geinstalleerd is zelfs al komt er een melding dat het niet gelukt is of dat het allemaal erg traag werkt. Beetje geduld dus ook bij installeren 😉

 9. nee sterren
  die optie is al een tijd weg door een bug denk ik
  want kan het al sinds de eerste uitbreiding niet meer kiezen
  niet alleen bij autos ook bij scooter en fietsen enzo

 10. Ik heb het geinstalleerd… alleen kan ik de auto alleen maar neerzetten als ‘voorwerp’. Dus niet op een parkeerplek, maar daarnaast. Ook kan ik hem niet gebruiken….

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *