Hoe krijg ik het EVP oplaadstation in mijn De Sims 3 spel?

In het De Sims 3: Elektrisch Voertuigenpakket (EVP) zit een nieuw openbaar lot en voor sommige Simmers is het een beetje onduidelijk hoe je dit lot, een oplaadpunt voor je Twizy, in je spel krijgt.

Gelukkig heeft 1 van onze leden, Edwin, dat even in deze forumpost uitgelegd:

Als je het oplaadstation wilt plaatsen, ga je als eerste naar Stad bewerken. Bewerk daarna een openbare kavel, ga naar bouwen en vervolgens naar Openbare voorwerpen. Het openbare lot wat je dan moet plaatsen heet Renault Oplaadstation.

Jammergenoeg kun je verder niks met het ‘oplaadstation’ dus niet even je Twizy opladen of een snack kopen wat natuurlijk een gemiste kans is.

11 reacties

  1. Vind het inderdaad jammer dat je er niet eens onderdoor kunt rijden ofzo, niet eens lopen trouwens. MIN-puntje voor EA 😛

  2. Hopelijk veranderen ze dat in een volgende patch? Lijkt mij een foutje als je er niet eens op kunt lopen. Al dacht ik op ons forum gelezen te hebben dat dat wel kan?

  3. dit is jammer maar ea denkt teminste nog een beetje aan het milieu en de windmolens draaien wel tog…. tog?

  4. ja zonnepanelen en windmolens zijn perfect: alleen die dreun elke dag om 1800 uur Simtijd 😛 ik schrok me rot

  5. Hopelijk is het een begin van Seizoenen terug ook voor de PC versie. EA kan de wens van (denk ik) 99% van de Sims 3 spelers die weersomstandigheden in het spel terug willen niet negeren 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *