S3N gids: Creëer-een-stijl, hoe werkt dat nu?

De komende tijd gaan we ons bezig houden met één van de meest ondergewaardeerde tools in De Sims 3: de Creëer een Styl tool oftewel de recolor tool. Met deze tool kun je zoveel doen dat als je hem eenmaal ontdekt hebt je er mee bezig blijft. In De Sims 3 Ambities zal de Creëer een Styl tool uitgebreid worden met nieuwe functies dus het leek ons een mooie gelegenheid deze tool eens extra onder jullie aandacht te brengen.

Na het eerste deel van Pimp My Crib met Phillipe Starck hebben we nu een uitgebreide Creëer-een-stijl gids online gezet die Wim Huiskamp heeft gemaakt. De gids is meer de theoretische kant van de tool en in de gids vind je veel handige tips voor het ‘recoleren’ van je spullen.

Wanneer je op de een of andere manier een nieuw patroon hebt gemaakt krijg je de mogelijkheid dat op te slaan in je bibliotheek. De eerste manier is in het besturingsscherm van Creëer-een-stijl. Zorg dat het patroon is geselecteerd op het tabblad (1) en klik op het mapsymbooltje onder de verschillende patronen (2). Het patroon wordt nu opgeslagen in de categorie waar het oorspronkelijke patroon vandaan komt (hier is dat ‘Stoffen’). Bij vloerbedekking bestaat er nog een tweede manier om op te slaan. Selecteer vanuit de tool de vloerbedekking waar het om gaat. Klik nu op het mapsymbooltje in het scherm linksboven (3). Via deze weg verschijnt er een tussenscherm, waar de [u]bouw[/u]categorie, waarin het patroon moet worden opgeslagen, gekozen moet worden (4). Let dus op: bij deze tweede methode zie je het patroon niet terug in Creëer-een-stijl, maar in de bouwmodus in de gekozen categorie.

| S3N gids: Creëer-een-stijl, hoe werkt dat nu? |

Heb je nog vragen of opmerkingen en aanvullingen dan kun je die kwijt in dit topic op ons forum.