Je kunt gewoon niet zonder!

Cinema Blend over De Sims 3 Ambities

Cinema Blend heeft de afgelopen dagen verschillende afleveringen online gezet met hun eerste indrukken van De Sims 3 Ambities en vandaag is het laatste deel online gekomen.

Final Verdict: Ambitions adds a lot to the game in terms of new activities and job professions. That said, it’s definitely going to appeal more to players who want their Sims to advance professionally. For those who prefer their Sims to spend less time working and more time with their families, building relationships, throwing parties and wandering the neighborhood, Ambitions won’t really get in the way of that but you might find yourself neglecting the personal aspects of your Sims’ lives as you devote your efforts to helping them along in their careers.

| Sims 3 Ambitions First Impressions: Final Thoughts |

Wil je de eerdere delen lezen dan kan dat op onderstaande links:

| 1: New Toys And New Catastrophes | 2: Simbots, Firefights And Architecture |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>