IGN previews De Sims 3 consoles en handhelds en nieuwe screens

Ik weet dat we wat laat zijn met het melden van deze previews en nieuwe screens maar na een erg drukke periode voor de release van De Sims 3 Ambities is ons team druk bezig met het spelen van Ambities en een grote update die de komende weken wel online zal komen.

Maar de Engelstalige IGN heeft 2 nieuwe previews (met nieuwe screens) online gezet voor De Sims 3 op de console en handheld die rond 26 oktober 2010 in de winkels zal liggen.

In the past people would argue that the PC version of The Sims was the “proper” one, and in the past I would have agreed without question. However, after seeing the array of console experiences being developed for The Sims 3, it’s obvious that EA has worked hard this time around to make games that are trying to be both true to the original game they draw their name from, and also unique enough to stand on their own merits.

| The Sims 3 Console First Look |

– ~ – ~ – ~ –

A huge part of the appeal in Sims has always come from the god complex the game affords its players, and Sims 3 DS gives you a few extra abilities to help you exert even more control over your character’s lives. Karma is earned through finishing specific goals in game, which then awards players Karma points they can spend to cast spells on their Sims. Want to make your Sims pay for their insolence? Cast a fire spell on your house and watch them scream in terror. Alternatively, if you’re happy with your Sims you can spend your Karma to give them things like additional luck.

| The Sims 3 DS First Look |

– ~ – ~ – ~ –

Meer nieuwe screens van de Sims 3 versies voor consoles en handhelds vind je op Simprograms en SimDomination:

| 6/8/10 – 25 images from The Sims 3 (Xbox 360, PS3, Wii & DS) |

| Muitas Imagens do The Sims 3 para Wii, NDS, PS3 e XBox 360 |

8 reacties

  1. Ik denk wel dat hier veel minder bugs in zitten. Elke wii, playstation of xbox is namelijk hetzelfde(of in ieder geval grotendeels). Pc’s verschillen bij elke type, en er honderden types pc’s. Omdat elke pc anders is, werken de spellen ook anders, waardoor er dus meer bugs zijn. De consoles, bijv de wii’s, zijn allemaal hetzelfde, dus het spel zal ook altijd hetzelfde werken, wat dus minder bugs veroorzaakt.

    Er blijven natuurlijk altijd bugs in het spel zelf zitten, en die niet door het systeem worden veroorzaakt.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *