Aan oplossing De Sims 3: Creëer een Wereld crash wordt gewerkt

Velen van jullie hebben de afgelopen tijd duidelijk laten merken te balen van De Sims 3: Creëer een Wereld die na De Sims 3 Ambities totaal niet meer werkt.

SimGuru Hydra heeft laten weten dat het Sims Team op de hoogte is van het probleem en er hard aan werkt om deze crashes op te lossen: een kleine pleister op de wond en hopelijk werkt deze tool voor De Sims 3 weer snel.

Een datum voor een patch of een andere oplossing wordt niet gegeven, laten we hopen dat het deze zomervakantie nog opgelost is.

CAW issue – fix being looked into

A heads up that we are aware of the issue with CAW not working with Ambitions and are looking into a fix.

Thanks everyone, for your patience.

SimGuruHydra

7 reacties

  1. Ik heb sims creeer een patroon tijdelijk uit mijn computer verwijderd. Nadat ik het had gedownloaded, gingen er dingen mis met mijn spel, al snap ik niet wat het verband is tussen het gedownloade tool en het spel.
    Bovendien kreeg ik telkens als ik iets wilde uploaden uit mijn computer het bericht dat het geheugen niet klopte of zoiets.

  2. ^raar :S heb de laatste tijd ook een beetje last, maar ik heb creeer een patroon niet en ik denk dat het komt door de cc die ik heb gedownload. Het spel loopt namelijk af en toe vast; de sims en de tijd staan stil maar de achtergrond en geluiden/muziek gaan door. (met achtergrond bedoel ik bijv. het waaien van de wind, dus het bewegen van de bladeren aan de bomen, enz.) na een paar seconden loopt alles weer normaal, maar het is toch hinderlijk. Dit gebeurt overigens alleen in de leefmodus en het komt niet op vakanties voor.

    Sorry, achteraf is dit nogal offtopic.

  3. ik heb al een tijdje problemen met de sims 3 Luxe dus probeerde ik de sims creëer een wereld-tool maar toen ik het opzette crasht het dus ik heb de sims 3 ambities gekocht en de nieuwste patch van de sims 3 gedownload (sims creëer een wereld tool kan ik helemaal geen patches op gedownload) en nu werkt ambities zeer traag (vooral het opstarten van opgeslagen spelletjes)en wereld tool werkt ook nog altijd niet!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *