IGN: Arrrg! De Sims 3 wordt piraterig! (S3N vertaling)

Vandaag is op de Engelstalige IGN een leuk artikel online gekomen over de nieuwe buurt voor De Sims 3 die op 23 september in De Sims 3 Store te koop zal zijn voor 1650 Simpoints. Zie verder ook dit bericht op onze site.

Waarschijnlijk zal de hele Barnacle Bay set uit 2 delen bestaan: de buurt zelf met wat kleding en accessoires voor 650 Simpoints (Barnacle Bay) en een andere set met nog meer kleren en objecten voor 1000 Simpoints (Buccaneer’s Bounty). Dat is wat ik begrijp uit dit IGN artikel dat Fransor nu vertaald heeft.

IGN: Wat zijn de nieuwe speelbare karakters in deze nieuwe stad?
EA: Er zijn meer dan 50 nieuwe Sims te vinden in Barnacle Bay, de meeste zijn nog nooit eerder gezien, maar sommige Sims zullen je bekend voorkomen. De variatie aan karakters is groot, van Dude LaMer, een doelloze surfer die geen vervolg date met een meisje kan krijgen, tot Rose Rome, een oudere zigeunerin die struinend door het afval door het leven gaat. Wellicht kom je zelfs een aantal piraten tegen terwijl je het eiland aan het ontdekken bent.

IGN: Zal Simlish anders klinken voor de piraten onder ons?
EA: Eén van de leuke dingen aan Create-a-Sim is dat je een stem kan kiezen voor je Sim. Nu kan je ook je eigen piraat creëren door de speciale piraten kleding en zelfde thema accessoires, die je krijgt bij de nieuwe stad, te gebruiken. Er is ook een Buccaneer’s Bounty, een piraten thema pakket met, jawel, piraten kleding en objecten, te vinden in de Store. Je kan je Sim zoveel mogelijk piraat maken met de beschikbare kleding en de al bekende stemmen.

| Arrrg! de Sims 3 Wordt piraterig! (S3N Vertaling) |

Verder kun je alles over Barnacle Bay lezen in dit topic op ons forum.