IGN: Barnacle Bay online op 23 september voor 1650 Simpoints

De Engelstalige IGN heeft aan leuk artikel online gezet over Barnacle Bay. Ze melden dat deze nieuwe buurt voor De Sims 3 op 23 september 2010 te koop zal zijn in De Sims 3 Store voor 1650 Simpoints dat is ongeveer 16, 50 euro.

IGN: What sort of new houses will be available? Is it possible to live in a pirate ship?
EA: Sims can eat in a pirate ship! Hogan’s Deep Sea Diner is a nautical diner where Sims can grab a bite to eat with friends. Players can also build custom pirate-themed houses with the new objects that are included in Barnacle Bay, such as porthole doors and windows, wharf and stone fences, and more!

IGN: Will things like peg legs, eye patches and hook hands become available in the Sim creator?
EA: There are 7 new pirate-themed clothing and accessory items included with Barnacle Bay. You can dress any Sim you create as a pirate! These new assets include hats, boots and pirate clothing.

| IGN: Arrrgh! The Sims 3 Gets Pirate-y |

14 reacties

  1. Ze zijn goed in het niet beantwoorden van de gestelde vragen. Dat ze uberhaupt de moeite namenbepaalde vragente stellen, alsof het zo’n enorme uitbereiding is met een heleboel nieuwe interacties. Achja we zullen het zien. Overnorgen al piratenspullen in de store? Nah, hopelijk niet

  2. Tss, 1650 Simpoints, doe maar Luxe. 🙄 Dan moet je eerst 2 uitbreidingen kopen voor je Simpoints hebt… Nou ja. Ik vind het leuk bedacht, maar veel te duur.

  3. Ik had zo iets al verwacht! Echt waar…Maar goed, ik woon dicht bij de Duitse grens dus als ik het even wil checken haal ik zo even een simpoint kaart op!

  4. Uhm LittleMissLien volgens mij krijg je allang geen simpoints meer bij nieuwe uitbreidingen, dus het wordt of simpoints kopen of geen nieuwe buurt. En eerlijk gezegt ik heb momenteel meer bugs in riverview en twinbrook(dan in sunset) dus ben niet zo happig op weer een andere stad met bugs. Ik vind het trouwens wel belachelijk dat in sept. je supersnelle kan kopen, daarna middernacht en dan ook nog eens een nieuwe stad? Lijkt wel of ze dringend geld nodig hebben zo snel achter elkaar LOL (gelukkig ben ik bijna jarig en alles wat er binnen komt is zowiezo voor na middernacht en dan heb je ook een stad extra.)

  5. Dit is pure geldklopperij van EA. Ze zeggen wel vaker dat de Sims franchise wordt uitgemolken, maar met dit is dat helemaal zo! Echt schandalig dat zoiets 16 EURO moet kosten! Koop er liever een accessoires pakket voor dan dit. Ik kan me ook niet voorstellen dat er überhaupt mensen zijn die dit kopen.

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *