Celebreties in De Sims 3 Na Middernacht (vertaald)

Gisteren heeft de Engelstalige Gamesradar een interview online gezet met associate producer Grant Rodiek over Celebreties in De Sims 3 Na Middernacht. Fransor heeft dit interview voor jullie naar het Nederlands vertaald.

GR: Dat klinkt goed! Maar zijn er dan helemaal geen nadelen aan het bekend zijn? Zullen ze te maken krijgen met stalkers of slechte film reviews? Moet je je zorgen maken om je populariteit?

Rodiek: Natuurlijk zijn er nadelen. De paparazzi zal je Sims zo nu en dan lastig vallen. Er zijn ook schandalen, waar we erg trots op zijn. Als je Sim gesnapt word in het openbaar terwijl hij of zij bijvoorbeeld vreemdgaat dan staat het in de bladen. Om zichzelf te verdedigen zouden je Sims de paparazzi kunnen betalen of ze aanklagen.

| Gamesradar: Grant Rodiek over celebreties |