Je kunt gewoon niet zonder!

Zaterdag 9 oktober is er weer een S3N chat

Het is al weer een tijdje geleden dat wij een chat hebben gehad met onze forumleden en bezoekers en daarom hebben we besloten om op zaterdag 9 oktober van 19.00 uur tot 21.00 uur weer zo een gezellige chat te organiseren.

Onderwerpen zullen onder andere zijn: De Sims 3 Na middernacht, De Sims Middeleeuwen en De Sims 3 op Consoles en verder alles wat zo nog meer voorbij kan komen.

Het is ook een leuke kans om de S3N teamleden en onze vaste bezoekers en forumleden een beetje beter te leren kennen en wie weet vertellen we jullie ook nog wel wat over de nieuwe site die we aan het bouwen zijn.

Zaterdagavond 9 oktober zullen we, ongeveer 10 minuten voor de chat begint en hier op de homepage, een link neerzetten die je naar de chat brengt.

Kom jij op 9 oktober ook gezellig chatten? We hopen het!

53 gedachtes over “Zaterdag 9 oktober is er weer een S3N chat”

 1. hiki

  De chat zal wel veel langer duren – dat was de vorige keer ook zo want sommige chatten toen tot bijna middernacht door.

  Maar tot 21.00 uur is de ‘officiΓ«le chat’ zeg maar waar ook bijna alle S3N teamleden bij zijn. πŸ™‚

 2. Bakie

  @Hiki Nee, bij familie die er een Bed & Breakfast begonnen zijn.
  En laat dat nou net het gebouw zijn wat ik hier enige tijd geleden bij mijn creaties gezet heb πŸ˜‰ Dus daarna heb ik eigen foto’s van dat gebouw πŸ™‚

 3. maike0090

  ^Ik stel het me voor als een gesprek op msn dat ik een keer had: ik had een groepsgesprek met 5 dolle vrienden en vriendinnen die hyper waren. Alsik 5 minuten niet oplette dan snapte ik er al geen barst meer van!

 4. Afbuiter

  Ik zet het in mijn agenda anders vergeet ik het weer.
  Ik ben nog nooit bij zo’n chat geweest. Waar is die chat dan?

  ’t wordt vast heel gezellig!

Reacties zijn gesloten.