Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC

Sims 3 Machinima: ‘Adam & Eve’ van Charismatic789

Wil je meer machinima’s kijken? Gebruik dan onze Machinima Tag.

7 gedachtes over “Sims 3 Machinima: ‘Adam & Eve’ van Charismatic789”

  1. Bradley

    Ik vind dit niet zo’n geweldig filmpje, het verhaallijn hierin is nogal saai en de muziek erop maakt het er niet beter op. Er zijn enkele leuke camera shots… Maar daar blijft het beetje bij. Niet één van mijn favoriete filmpjes,

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>