IGN geeft De Sims 3 Na Middernacht een 7,5

De Engelstalige gamesite IGN heeft een review online gezet van De Sims 3 Na Middernacht met wat nieuwe screens en video’s.

The fact that many of the new systems absolutely do not integrate into old save files (or at least, not without many hours of work on the player’s part) is a seriously negative design choice that, given the history of how the franchise has often linked new content with old, is inexcusable.

Luckily, with some work and the fantastic community Sims fans have created, it won’t be long before you can at least find the new lots to place in your old neighborhoods, though you will still be making due with a slightly lessened experience. Overall, Night Life is yet another quality expansion for Sims 3 fans everywhere , provided you are willing to start over to experience it all.

| IGN: The Sims 3: Late Night Review |

14 reacties

 1. Dat is wat mij betreft ook het minpunt van deze uitbreiding, het feit dat de nieuwe buurt los staat van de oude buurten, in feite weer een nieuw begin is. Ze hadden de 2 buurten met elkaar kunnen linken, desnoods met naar elkaar kunnen reizen zoals in WA.

 2. Ik hoor op ons forum ook dat er erg weinig plekken zijn waar je een nieuw huis kan bouwen, onbewoonde huizen zijn en als je huizen met families overzet naar Bridgeport het lot erg lelijk staat daar.

  Maar ja: na alle lofzang tot nu toe is het ook wel even tijd om wat kritiek punten te melden. Zelf heb ik Na Middernacht over een paar uur en zal dan mijn eigen conclusies kunnen trekken.

 3. maar een 7.5 gierig, minstens een 8.4.

  kavels uit oude steden horen ook niet in die nieuwe stad. oude steden plat nieuwe bergachtig 😀
  dat er weinig kavels zijn komt omdat het de bedoeling is dat je in appartementen woont en dan pas naar een luxe huis verhuisd.
  Dat je geen kavels neer kan leggen viel me ook al op , weinig ruimte voor 😀
  maar in het echt kan je ook niet overal bouwen 😛
  maarjah zoals je ziet het is een stad en geen platteland 😀
  en het fijt dat dat het uitgaan leven niet op een nieuwe wereld is zoals WA , dan ben je weer verbonden met een laad tijd, en zoals je wel gemerkt heb willen ze in sims 3 zo min mogelijk laad tijd anders hadden ze geen vrije wereld gemaakt 😛

 4. Alexie: is er ook geen ruimte voor van die kleine lots die je met de ‘nieuwe’ tool op willekeurige plekken kunt neerzetten? Die EA huizen zijn slecht altijd (vind ik) en ik bouw liever zelf op een zo klein mogelijk lot.

  En Gamespot had NM een al 7 gegeven: denk dat dit een beetje de trend wordt: tussen een 7 en een 8. Ik ben even vergeten wat bv Ambities kreeg van de grote sites als Gamespot en IGN.

 5. Het stad gebied met hogen gebouwen is behoorlijk vol, als je wil kan er wel een klein kaveltje bij, maar het berg gebied is er gewoon niks vlak. dus lastig om een kavel van bijvoorbeeld sunset valley te plaatsen.
  maar wel mogelijk om gewoon iets nieuws te bouwen en rekening te houden met het berg gebied.

  maar blijf erbij die grote game site’s liegen dat ze barsten, een 7.5…
  Commentaar van iemand: LOL he said “Night Life” in the closing comment happy 🙂 This is “Late Night” not “Night Life

  vraag me af hoeveel aandacht die persoon aan sims na middernacht heeft besteed, het is helaas alweer edited 😀

 6. ow gevonden 😀

  Overall, Night Life is yet another quality expansion for Sims 3 fans everywhere , provided you are willing to start over to experience it all.

 7. Grote gamesites gaan natuurlijk niet zo de diepte in als wij / simfans. Maar goed dus dat fansites hun eigen reviews gaan maken en Simmers op fansites hun oordeel kwijt kunnen.

 8. hmm 16 uur totaal al gespeeld en 0 crashes gehad.
  tjah miss moet je je downloads eens na gaan kijken 😀
  en of je computer de nieuwe grafic’s voor water/bomen is moeilijker geworden 😀

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *