Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Na Middernacht, De Sims 3 Uitbreidingen en Nieuws

De Sims 3 Na Middernacht review op Gamersnet

Eigenlijk kan ik nog wel uren doorgaan over De Sims 3: Na Middernacht, want opnieuw komt Electronic Arts met een uitbreiding met ongelooflijk veel nieuwe content. Butlers, het vormen van groepen, een echte ster worden, het komt allemaal voor in de nieuwste uitbreiding van De Sims 3. Als echte fan kun je je dus opnieuw geen buil vallen aan deze uitbreiding!

| Gamersnet: De Sims 3: Na Middernacht review |

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>