Update voor de EA Download Manager 7.1.4.31

Als je de EA Download Manager opstart zul je zien dat er een nieuwe update beschikbaar is.

Wel geef ik er een kleine waarschuwing bij: installeer de update alleen als je deze denkt nodig te hebben. Vorige week las ik op het officiële Amerikaanse De Sims 3 forum al dat er wat bugs inzitten dus updaten is echt op eigen risico.

5 reacties

  1. Vreemd… 7.1.4.31 is bij mij 22 november al geïnstalleerd… Sindsdien heb ik overigens ook geen problemen meer met afsluiten (launcher foutmelding) 🙂

  2. Een update van de EA DM heeft niks te maken met bugs in het spel 😉 Het valt me wel op dat ik nu twee keer op de > knop moet drukken: dan pas start het spel op via de Opstarter. Maar ja …. zo blijft er altijd wel wat 😛

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *