Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Nieuws

Update voor de EA Download Manager 7.1.4.31

Als je de EA Download Manager opstart zul je zien dat er een nieuwe update beschikbaar is.

Wel geef ik er een kleine waarschuwing bij: installeer de update alleen als je deze denkt nodig te hebben. Vorige week las ik op het officiële Amerikaanse De Sims 3 forum al dat er wat bugs inzitten dus updaten is echt op eigen risico.

5 gedachtes over “Update voor de EA Download Manager 7.1.4.31”

  1. hiki

    Een update van de EA DM heeft niks te maken met bugs in het spel 😉 Het valt me wel op dat ik nu twee keer op de > knop moet drukken: dan pas start het spel op via de Opstarter. Maar ja …. zo blijft er altijd wel wat 😛

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>