Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 Beestenbende

De Sims 3 Beestenbende trailer screens

De Russische fansite The Sims in Russia heeft van de De Sims 3 Beestenbende trailer die gisteren online is gekomen een heleboel screens online gezet. Het zijn er volgens mij 46 en de moeite van het bekijken waard.

| The Sims in Russia: De Sims 3 Beestenbende trailer screens |

11 gedachtes over “De Sims 3 Beestenbende trailer screens”

  1. ndouma

    Beestenboel en beestenbende wat maakt het uit? maar hij omt donderdag 6 oktober. maar het is wel een veel cooler spel je kunt teckels kopen das volgens mij ook nieuw, en paarden (waar je op kunt rijden) Iniedergeval, Ik ga `M kopen!

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>