De Sims 3 Buurtleven en De Sims 3 Beestenbende duiken op als preorder

Behalve op de Origin / EA Store duiken nu her en der al diverse preorder mogelijkheden op bij (online) winkels.

Een daarvan is Bol.com: De Sims 3 – Buurtleven Accessoires € 19,99 en De Sims 3 Pets voor PC (€ 34,99), Xbox360 (€ 64,99) en PlayStation 3 (€ 64,99). Hier zijn de games ook al te reserveren, als je nog meer preorder winkels tegenkomt meld het dan even.

De Sims 3 Buurtleven kun je al vast bestellen als je dat wil. Met een preorder voor De Sims 3 Beestenbende / Pets zou ik even wachten tot er meer duidelijkheid is over de verkoop van een limited edition hier in Nederland en België.

12 reacties

    1. Op de Origin / EA Store kun je alleen digitale versies kopen. Je krijgt dus niks thuis gestuurd. In de gewone winkels koop je dus een box met cd erin, etc.

  1. heb hem deze keer ook bij bol.com besteld
    met pets wacht ik nog ff tot er meer duidelijkheid is over de limited edition

  2. Ik keek net even op bol.com en er stond bij de beschrijving van The Sims 3 pets: de spelers krijgen toegang tot een speciale virtuele dierenwinkel. Betekent dit dat ze de limited edition hebben??

      1. Ik hoop alleen wel dat het er dan duidelijker bij wordt gezet zodat je het zeker weet. Straks bestel je het en dan is het toch niet de limited edition.

        1. daarom wacht ik nog even met preorder. Buurtleven al wel besteld bij De Bolle 😀

  3. Ik wacht ook nog tot het helemaal duidelijk is. Moet even aan mijn ouders vragen of ik buurtleven mag bestellen. Hope so!!!

Geef een reactie Antwoord annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *