Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder De Sims 3 PC en Site Nieuws

In aanbouw #1: Sim Dalley een buurt voor De Sims 3

Een aantal weken geleden is Kyta begonnen met het maken van een buurt voor De Sims 3 met behulp de Creëer een Wereld tool. Inmiddels is ze al een eind gekomen en enkele andere Sims Nieuws Teamleden zijn nu ook aan het werk voor deze buurt en wel met het bouwen van huizen en openbare plekken.

Wanneer het hele projekt afgerond zal zijn is niet bekend, maar dat zal niet voor de release van De Sims 3 Beestenbende zijn. Het maken van een buurt is veel werk: zeker als het een grote buurt is en je wil ook nog eens (ingerichte) huizen, veel openbare plekken maar ook families in de buurt hebben.

| Sim Dalley – mijn wereld |

Veel meer over de Creëer een Wereld tool en allerlei andere buurten voor De Sims 3 vind je op ons Sims 3 Creëer een Wereld (tool – BETA) forum.