Sims Nieuws

Je kunt gewoon niet zonder!

Geplaatst onder Dutch Charts

Dutch Charts top 10 – week 28

Zoals als elke week heeft Dutch Charts de verkoopcijfers voor games weer online gezet. Aangezien De Sims 3 (en uitbreidingen) voor computer en console te koop is draait het om meerdere lijstjes.

In de algemene lijst is De Sims 3 Levensweg gedaald van nummer 5 naar nummer 9. In de PC-lijst staat De Sims 3 Levensweg nog steeds op nummer 2. De Sims 3 basis-spel staat nog steeds op nummer 3. De Sims Middeleeuwen is gestegen van nummer 6 naar nummer 4.

Accessoires pakketten (als De Sims 3 Luxe-, De Sims 3 Supersnelle- en De Sims 3 Buitenleven Accessoires) staan nooit in deze Dutch Charts top 10 lijstjes.

De Sims 3 voor Playstation 3 is nog niet in het Playstation 3 lijstje teruggekomen. De Sims 3 voor Xbox360 staat ook al een tijd niet meer in het Xbox360 lijstje. De Sims 3 voor Nintendo DS is gestegen van nummer 7 naar nummer 6, en De Sims 3 voor Nintendo 3DS is binnengekomen op nummer 6. De Sims 3 voor Nintendo Wii staat ook al een tijd niet meer in het Nintendo Wii lijstje.

5 gedachtes over “Dutch Charts top 10 – week 28”

    1. fem

      dat is wrs zo wel op de pc maar ik speel het op ps3 en vind dit niet… ik heb wel de verzamelhulp via uitdagingsbeloningen maar mijn sims kunnen met dit apparaat niets doen. en die levensbeloning die 40.000 kost staat er niet bij op ps3…

Geef een reactie Reactie annuleren

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Je kunt ook inloggen om een reactie te plaatsen.

Je kunt de volgende HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>